Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
didapatak je napisao/la:..tražija sam i tražija pa opet moram pitat:
..kolka je visina Gradca u kabini a kolika u nadkabini, standardna..ako znate i unutarnje širine ja
..
peroski je napisao/la:Za spojler sa početka
Lando ja sam zadovoljan sa izgledom mog gradca a i sa performansama. međutim krma isto hoce tonut i morat ću dodat ispod spojlera 4-5 cm da bi dobio malo više uzgona ( cca 50-70 l). kad to budem radit onda ću produžit platformu za 10 tak cm, motor ću povuć naprijed za 10-15 cm ( koliko može a da ostane dovoljno mjesta za dignut motor). Kad ovo budem radio moram montirat preklopne skale jer ove sad mi dignu cijelu desnu stranu platforme.
na slici se vidi dok sam je renoviro prije tri godine.
Ovo bijelo je ostala banjašuga debljine 1,5 cm pa koper i na samom kraju platforme u mirovanju je cca 1,5 cm od dna stvarna vodena linija. eh ali kad se pokrcamo ljeti
vec je barka lagano inkrmana i kad zavezem prova ide lagano van a krma ode doli. sa sadašnjih 10 ks na krmi ide oko 6-6,5 cruise brzine i to tako prolazi, ali budući da bi htio pojačat konjicu na 25 ks. mislim da ću imat problem... zato bi kreno u ove manje preinake a mislim da ću radit i brkove kad sam već u poslu...
Jos nisam čvrsto odlučio jer mi je proračun dosta šupalj pa moram vidit, hoću li i šta radit na proljeće...
ŠARUN je napisao/la:gradnja spojlera ...
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.