Moderatori/ce: dome, aladin, Moderatori
Maestral700 je napisao/la:sportbilly, ta firma je u Mlinima a ti u Dubrovniku?...malo reklame nije na odmet ali mislim da cijene nisu ništa posebno na toj stranici. Vidim da je Charger BLUE SOLAR DUO 12/24-20 je sa PDV-om cca.1200 Kn, cijena ista kao u "Hvaljen budi".d.o.o???
Uređaj takvih karakteristika se ipak može naći od 250-500 Kn maksimalno, Istina, nije Victron-ov ali ima od više proizvođača i nisu ništa lošiji.
Grinteša je napisao/la:Ima nas svakakvih.
Ja osobno svaki dan upalim motor (panula,parangal,tunja...), a ipak sam uzea 2 panela od 80W, a prijatelj mi kad dođe u valu, ne pali motor po tri dana.
Borak je napisao/la:Grinteša je napisao/la:Ima nas svakakvih.
Ja osobno svaki dan upalim motor (panula,parangal,tunja...), a ipak sam uzea 2 panela od 80W, a prijatelj mi kad dođe u valu, ne pali motor po tri dana.
Grinteša, mene sada zanima koliko regulatora imaš za ta dva panela?
Ako se ne varam oba panela su za "druge" potrošače. Ne za punjenje motornog akumulatora.
Pozdrav!
soso je napisao/la:Ja sam kupio u Veneko i zadovoljan sa svime,moja preporuka.
pagus je napisao/la:soso je napisao/la:Ja sam kupio u Veneko i zadovoljan sa svime,moja preporuka.
Ja isto kod njih, prošlo više od godine dana kako sam montira opremu (ploča 140W + kontroler SCH20 DUO za dva akumulatora) , sve u najboljem redu, I moja preporuka !
beba je napisao/la:Veneko mi je da najbolju ponudu 90w za 600 kn ali nisan siguran jel to dovoljno za
apsorbicijski frižider,a ovaj veći od 120w nemože stat, čak uz male preinake možda bi moga nekako ugurat dva od 90w.
Zaboravija san napomenit da imam mppt regulator i 100ah akumulator i u planu je 100ah alternator.Na brodu od potrošača sve led,frižider,tuš,radio(bez cd),laptop,fishfinder i kaljužna pumpa.
amo iskustva i savjeti
Natrag na Ostala elektronička i električna oprema
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.