Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Harko je napisao/la:Izvrsno, javljam se s molbom da podijeliš s nama svoja zapažanja o proizvodnji. Slično razmišljam, po svemu brodić zadovoljava moje potrebe i htijenja, ali sam prilično sumljičav. Prvo jer sam i ovaj koji imam kupio "po mišljenju dobro upoznate osobe" i razočaran sam kvalitetom, a nije bio jeftin. Drugo, Gurges je jeftin, pa me mnogi uvjeravaju da ta cijena može biti samo na uštrb kvalitete. I sad ti znaj. Već bih ga vjerojatno kupio prošle godine da sam siguran da je to to. Ne želim kupiti barku i onda nakon 2-3 godine raditi generalku na njoj...
el passo je napisao/la:adria je napisao/la:evo da se nadovežem, bilo sam na moru s frendom đir, mi smo išli nekih 14nm, i taman je jedan crveni gurges s 40 konja yamaha, i natkabina prošao pored nas..ide jako lijepo, ne lupa po valovima i išao je sigurno 17nm...tako da mogu reći da se dobro ponaša na moru.
Večina brodova i razno raznih hibrida se dobro ponaša po bonaci. Za donijeti zaključak kakav je određeni brod treba ga testirati u svakakvim uvjetima, a o kvaliteti će svjedočiti sretni ili manje sretni vlasnici nakon par godina eksploatacije
nostromo je napisao/la:el passo je napisao/la:adria je napisao/la:evo da se nadovežem, bilo sam na moru s frendom đir, mi smo išli nekih 14nm, i taman je jedan crveni gurges s 40 konja yamaha, i natkabina prošao pored nas..ide jako lijepo, ne lupa po valovima i išao je sigurno 17nm...tako da mogu reći da se dobro ponaša na moru.
Večina brodova i razno raznih hibrida se dobro ponaša po bonaci. Za donijeti zaključak kakav je određeni brod treba ga testirati u svakakvim uvjetima, a o kvaliteti će svjedočiti sretni ili manje sretni vlasnici nakon par godina eksploatacije
Tako je kolega a da ne lupa...hm-po bonaci sigurno ne
Harko je napisao/la:Evo, ja sam i dalje zainteresiran za kupnju Gurgesa i velika mi je želja dobiti na uvid osobna iskustva stvarnog vlasnika, jer mislim da mi samo netko tko ga koristi duže vrijeme može prilično objektivno reći sve što je uočio.
Vidio sam ga na suhom i u moru, pregledavao na sajmu, vidio što mi se sviđa, a što ne, no najvažnije ne znam: kakav je u plovidbi, sa 2 ili 6 osoba, sa 10 ili 40 konja na krmi, svija li se paluba pod stokilašem, škripi li plastika, drži li pravac kad se dijete prošeće kokpitom u plovidbi i još puuuno pitanja o sitnicama koje čine razliku između ugodne i ne ugodne plovidbe.
Ima li nekog na forumu tko je spreman podijeliti osobna iskustva?
tomsic davor je napisao/la:Ako nisi upoznat ovo je polu deplasman...Moze ici 12 13 milja putne i trosit 5 6 litara...znaci oko po litre po milji...ako ne i manje...
Ne vidim sta je tu lose...trosi ce 10 posto vise nego da ide sa 10 ks...a ide dva puta brze...
Ja mislim da se to isplati...
Trenutno korisnika/ca: bananko28 i 5 gostiju.