Debljinu oplate sam dodao u AutoCAD-u, jednostavnim pomakom linije rebra. Što se tiče točnosti, ona mi nije bila toliko ni bitna, jer sam mislio da će se to samo ispeglati u delftshipu. Glavna svrha toga je bila provjera hidrostatike i pretpostavljene vodene linije. Naime, brod sam kupio već plastificiran, pa se nigdje nije vidila vodena linija. Jedino se na provi vidi neka lagana crta, za koju pretpostavljam da bi mogao biti trag neke masnoće ili prljavštine s morske površine. Koliko znam, brod je nakon plastificiranja dotegljen morem pa ponovno izvađen i vjerojatno je proveo dan/dva u nekoj lučici, gdje je ostao trag vodene linije. Na krmenom dijelu nema nikavog traga.
Rezultat proračuna hidrostatike mi pokazuje da, kad variram zamišljenu vodenu liniju par cm gore-dolje istisnina se mijenja od 3 do 4 tone, što je očekivana istisnina ovog broda, pa sam zaključio da sam to otprilike točno procijenio. Ono što je meni bitno, nije sama gaz - on neka bude koliki bude, nego uzdužni nagib (trim). Jer, ako to pogriješim, ništa mi na brodu neće biti horizontalno ni vertikalno.
Nisam siguran, kako se temeljem parametara proračuna hidrostatike može provjeriti da li je vodena linija dobro pogođena?