Ma servis nije problem sam napraviti, medjutim, kupio sam novi motor, garancija je bila mislim 2 ili 3 godine za ovaj tip motora, pa sam morao servisirati kod ovlastenog servisera radi te garancije.
Servis mi radi covjek iz Splita, dodje iz Splita do Sibenika, i ti servisi si cca 500kn cini mi se, ukljucujuci i dolazak, i materijal i posao. Jedino je ulje bilo stalno moje, tocio sam Motul unutra. To je cijena standard servisa, znaci zamjena ulja, filtera, ulja u peti motora. Kada se mijenjao impeler i svijecice, bilo je nesto vise, ali velim, nije neka pretjerana cijena.
Koliko trosi? Nemam pojma
Prvu godinu, a to mi je ujedno i bio prvi susret sa morem i camcom, sam ga punio svaka 2 dana. Rezervar je 25l
ALi kada sam malo upoznao sibenske otoke (bio sam s njim i do Skradina, do Zirja,...), sada ove zadnje godine u 3 tjedna natocim cca 2.5 rezervara. Hocu reci, ne vozim se vise toliko, dodjem vec uhodano do "mojeg" otoka i nazad
Bravo 400 je radio jedan covjek iz Klostar Ivanica. Da li jos uvijek radi, nemam pojma. Par godina kasnije sam cuo da je prekinuo s radom...
S samim camcem sam zadovoljan. Naravno, posto je to nesto manje od 4m, skace po valovima. Nije za neki val, ali raspored mi je takav da krecem ranije kada je mirno, a vracam predvecer kada opet popusti maestral.
U globalu, stvarno sam zadovoljan i s motorom i s camcem. Nema neke brige s njima, vozi i koristi, i to je to. A sibenski arhipelag ima toliko otocica da mi ne moze dosaditi jos dugi niz godina.
Vele ljudi, i to ne bez veze, veci brod veca briga. Ja nemam briga
E da, brzina vidim pitas. Dvije osobe, full gas, bez kopera je dno, oko 23-24 cvora. Na 3/4 gasa nesto malo manje.