lupis je napisao/la: ili samo fixno montirane skale negdje po krmi..
Jup,jes, upravo zato...
Pa dobro, sto u Hrvatskoj nema djecjih parkova koji imaju takve mreze za klince da se penju i plaze po tome?
Po meni nema veceg gusta, pa se i ja stariji, volim zaletiti po tome, barem je u vecini Europskih gradova,
gdje se ja krecem, to prilicno rasprostranjeno...
lupis je napisao/la:za vrime zime kad je more hladno i kad se može fljusnut u more,kad je hipotermija u điru i sekunde bitne, dobro je imat smotano po bandi negdi tako nešto,ili s drvenim gazištima..
Jos nemam 6 metara bandu iznad mora pa da je to neki desantno-penjacki poduhvat, nego jedva 1.5 metar.
A ako neko misli da se zenski clanovi posade nece moci penjati zbog zapinjanja prednjim izbocinama - hm, cisto sumnjam.
Niti ja, niti moja draga, moj sin, niti svi koji se krecu po toj barcici nismo medvjedi/morzevi/kornjace od 120+ kg, nego relativno u dobroj formi i bez pivsko/ljenih trbuha i debelih bokova, ali u rano-srednjim 40-im.
Mislim da ce klinci uzivati, a i starijima ce to biti sasvim ok - naravno ako se to dobro napravi i montira. Napraviti cu i video i slike pa cete gledati krajem Kolovoza - ako ne bude radilo, onda ce biti dobro za susit robu... ili biti i ostati za to sto Lupis kaze.