Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori
lupis je napisao/la:[
te male barke nemaju struje i normalno da se počnu palit lampadine kad naiđe drugi brod,
lupis je napisao/la:
najveći problem je taj da su drugi,"označeni" sve brži...,to ne umanjuje odgovornost onog koji je neoznačen...,ali je za razmislit....,brodovi su novi a navike za vrime vožnje stare...,kao što je jednom Kapo sam priznao on je "slagao karte"...,nije jedini,netko čačka po radiju,netko čisti ribu,netko ode u frižider po pivu,pa na kraju krajeva pišu se i poruke na mob pri brzini od 20-30 čvorova u mrklom mraku,kad si u autu imaš farove a na moru si slijepac totalni...,hebi ga kad juriš moraš gledat sprid sebe,osim toga treba i brzinu smanjit na sumnjivim područjima a ne se pravit bedast pa protutnjit kroz grupu kaića koji love blizu obale...
Područje plovidbe tih kaića kojima je dozvoljena lampadina nebi smjelo bit izvan zabrane područja glisiranja,znači npr, do 300 metara od kraja,za početak,priko toga se sinjaj propisno u mraku...,nemoreš ti s romobilom na autoput...
te male barke nemaju struje i normalno da se počnu palit lampadine kad naiđe drugi brod,taj u kaiću nema osjećaj za brzinu i udaljenost,a ovaj pak koji juri ne stigne reagirat u tako kratko
Pape je napisao/la:...da znan ja da ima...al tih kako kažeš debila ima sve više i više...šta opet ne razumin jer i životinje nastoje godinama evoluirat u nešto bolje...a meni se pari da mi radimo obrnuto....
ekstrem je napisao/la:oduvik su mi bili najdrazi oni koji se oznacavaju cigaretom pa kad vide da ne mjenjas smjer onda brzo povuku dva tri dima zaredom da se napravi veci zar
malub1 je napisao/la: ako možeš dat za brod 70 - 100 teura možeš i 2 za radar.
lupis je napisao/la:malub1 je napisao/la: ako možeš dat za brod 70 - 100 teura možeš i 2 za radar.
moram priznat da se ne sjećam da sam vidio tako skup brod da plovi noću...
Viktor je napisao/la:Ovo je ono kad ne mogu odolit
porer je napisao/la:Viktor je napisao/la:Ovo je ono kad ne mogu odolit
Nadodao bih na ovo tvoje Viktore da je uvriježeno mišljenje da su Talijani glupi i zatupljeni. J ebiga, u selu gdje radim rođen je Galvani koji je napravio prvi korak u mojoj struci a u glavnoj ulici i dan danas postoji banka osnovana 4 godine prije nego je Kolumbo otkrio Ameriku. Mi i Turci smo se u to vrijeme nabijali na kolac...
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.