Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
tomsic davor je napisao/la:Samo zelimo malo vise saznati o plovilu...kao i o svakom drugom...i cuti to od par vlasnika...e ne od dva covjeka...
Niko ne misli nista lose...uostalom ako je barka toliko dobra vrjeme ce pokazati...
chomli je napisao/la:koja osovina ide, duga ili kratka? i da li bi 50ks bilo dovoljno?
chomli je napisao/la:koja osovina ide, duga ili kratka? i da li bi 50ks bilo dovoljno?
udica je napisao/la:Lando je napisao/la:Pa to je to - plovilo No.1
čestitke
....onda Lando golica te
....on je u klasi moga baš bi ga volija stisnut na valu da dam kometar........onda Robi na slijedećem DHMB
roby je napisao/la:udica je napisao/la:Lando je napisao/la:Pa to je to - plovilo No.1
čestitke
....onda Lando golica te
....on je u klasi moga baš bi ga volija stisnut na valu da dam kometar........onda Robi na slijedećem DHMB
zašto ne ,uvik sam za to da normalan čovik proba brod,malo ga istestira i usporedi sa nečim šta ima ili je imao.mislim da ću dogodine doć sa 90ks jer radim jedan brod baš za sebe tj za sajmove isl.pa imam želj stavit 90-tku da vidimo kako to sve skupa izgleda
udica je napisao/la:
...iskreno, meni je puno lipši od mog a gledajući filmiće jako dobro se i ponaša na moru, ali kad bi se to moglo probat na moru to bi bija mjerodavan podatak
. ... dobro je reka berti svoje poklonike sigurno ćeš nać jer osobnos ima
....nego disi u Gomilici
josme je napisao/la:Meni je tu nešto čudno(bez ljutnje) ali Željko se pojavio na forumu samo da se pohvali da ima novi Fortis i to je to(prikrivena reklama?)...nikakva slikica detaljniji opis..od drugih hrpa nekih kakvih- takvih komentara.Najviše komentara daje Robi(svaka čast)ali to me asocira kao da je ovo tema "Proizvođači brodica i opreme"a ne to što je...Dakle Željko uključi se u komentare a ne samo predstaviti se i pohvaliti se..i od onda tajac....
joze je napisao/la:evo malo slika onog iz hemingveja (nadam se da se roby nece ljutit)
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.