Moderatori/ce: dome, aladin, Moderatori
riberer je napisao/la:
Budite tolerantni (sa svim poteškoćama) ... moja je nona znala reći:
"Lahko je bit zločest ... a dobar? Dobar je, mali moj, bit puno teže. Dobar je bit jako teško."
mpiva13 je napisao/la:Prije par godina dok san još ima jedrilicu, a bez bajbota, veza san se u Hvaru na drugi ili treči brod od kraja da bi moga izač vanka.Doša neki barba i govori da bi on ujutro rano na ribe, a mi tada još mladi i željni provoda, da će mo sigurno duže spavat i pokaza mi kako da se vežen sa se on ujutro može izvuč bez da nas budi.
Tako san se često veziva po svin večin mistima i nikad mi niko nije ništa prigovorija i smatram da je večina ljudi normalna i da su ovi šta odrišiju u manjini.
COGI je napisao/la:riberer je napisao/la:
Budite tolerantni (sa svim poteškoćama) ... moja je nona znala reći:
"Lahko je bit zločest ... a dobar? Dobar je, mali moj, bit puno teže. Dobar je bit jako teško."
Slažem se i još bi doda:moći oprostiti je najveća vrlina čovječja!!!!!!!!!!!!
el passo je napisao/la:Pa vrlo jednostavno. Ne vezuješ mu se za barku. Možda je barka koja se vezala na krmu tom lokalcu bila loše vezana pa tukla u nju. Možda taj novčić ipak ima dvije strane. Kako bi se ti osječao da parkiraš auto u dvrištu pa dođe recimo švaba sa audijem q7 i zaparkira te. Sigurno bi vikao ženi da stavi kavu i ispeče pitu zeljanicu da ga počastiš kad se vrati iz šopinga
el passo je napisao/la:Biti ćemo dobri pa si nači drugo pristanište i pričekati da plovilo uzurpator ode. A ako slučajno i nabasamo na vlasnika plovila uzurpatora uz smiješak od uha do uha ( da nebi slučajno patakli agresivnu reakciju ) ćemo reči dotičnome da može ostati na vezu ako treba i cijeli godišnji, a mi lokalci se več nekako snađemo.
luc je napisao/la:Evo jedno pitanje za "dobre" i za "zločeste"
Dakle iz malog ste mjesta, isplovili na lignje, nakon dvi ure se vračate i zateknete brod koji se vezao na vaše konope i vaš kolpo morto, iako je mogao baciti sidro, pa bi stali obadvojica.
Na brodu u tom trenutku nema nikoga, i nema nikoga na vidiku od mogućih vlasnika.
Što ćete napraviti ?
Natrag na Priče s mora i uz njega, o ribarenju … ribama
Trenutno korisnika/ca: Longo i 2 gostiju.