lupis je napisao/la:Grašo 20 je
,ali za dvi i pol osobe..,a njih ima 4..,ruku na srce...,za 30 ima na nekim drugim plovilima puno više komoda...
Može koji primjer tih komodnijih brodova?
Napokon sam nekidan uspio ulovit vremena otić popit pivo u lučici. Nisam uspio skužit onaj brod što si mi stavio link na početku teme, možda je bio vani, možda ga samo nisam prepoznao. Ali sam vidio Nautiku 650k i nešto za što pretpostavljam da je kvarner 22. Kolko sam skužio po forumu, kvarner je malo skuplji, a nautika bi se mogla stisnut u zadane okvire. Jedino je očito da bi komod bio za manje od četvero ljudi za đitavanje, ali mi se čini da bi se uspješno stisli.. Kvarner ima komadić tikovine i izgleda puno ozbiljnije od nautike ona mi nekako siromašno izgleda u usporedbi... Šteta, jer me oduševio špirun dovoljno velik za ukrcat klavir na barku i bočni prolazi (to je otprilike sve što se vidi sa mula
), a nakon što sam jednog rosnog jutra u plastičnim japankama opizdio sa broda i srećom falio rivu, kvalitetan prilaz mi puno znači...
Ono što me iznenadilo je broj bakana 5 i kuštera 550, očito je ekipa počela mjenjati stare barčice za nešto moderno. Učinili su mi se baš zgodni brodovi, za dnevnu ljetnu razbibrigu savršeno i više od toga... Definitivno kandidati za u prvom postu spomenutu opciju b) koju bi valjalo razmotrit...
Btw, navodno je ovaj mjesec nautički sajam u Rijeci, pa ću se potrudit prošetat, možda vas budem manje gnjavio kad ih vidim u živo na hrpi, sa mogućnošću šetanja po njima...