Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
bananko28 je napisao/la:slobodno radi preinake unutra broda, proširuj klupe, ugrađuj vratašca, nece to narušit stabilitet broda. pa zamisli ti da se jedan njemački ovčar boji maltezerića! onda to nije pas
lalabu je napisao/la:Takav brod realno ne vridi više od 4000 ali ne želim vriđat tuđe . Za te novce se da nać gradac puno bolje sređen i sa jačim motorom, komandama ...
Ima sam gradac do nedavno , a nadam se da ću ga i imat ponovno uskoro. Proda sam ga isključivo jer je čovik reka "tvoje je da kažeš cinu moje je da platim".
I čovik je platia Uglavnom poanta je da sam i ja kupija jeftino ,a proda skupo ili ti ga brod vridi koliko ko plati za njega
tomsic davor je napisao/la:To ti je ok cjena za taj brod...dobijes i malu jamahu koja je 700 800 e nova...imas nadkabinu....relativno je sredjen...
Samo ako je motor ok....mozes spustit mozda jos 500 e ili 1000 probat...ali to je to...
A to da je gradac ili tek dalmatinka isto kao istranka to vidis tek kad probas...znaci onaj metar dosta vjeruj mi...
Daj ti tome 5000e i jos nesto malo i vozi...imas motor i za pendulu a i volvo jedan cilindar ti je prva liga ako ne mislis letit...
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.