4ever je napisao/la:triba bi mi pice platit jer si taman malo posusta sa svojim izlivom pameti tako da ti ova tema bas triba
daj mi reci sta je tvoj problem, sta ti to nije jasno?
Sto si ti tako agresivan? Problem je da mi nije jasno ako taj "gazda" vec ima planine novaca, potrosnja mu uopce nije bitna, zasto je dao "A je to" ekipi da mu smuljaju brod, umjesto da je kupio solidnu polovnu z-nogu i vozio normalno kako je to predvidjeno za taj brod i motor. Ili kupio novu ili solidnu noviju polovnu motorizaciju, kad mu vec soldi rastu na drvetu. Mogao si nazvati temu "Od Mercedesa Trabant", isto tako.
4ever je napisao/la:mozda trosak koji se ovde napravia a po tebi nije opravda sve ovo ili ti je cudno da neko tako vadi kune bez problema za nesto sta samo on ima u glavi i tome nama kraja.
da ti recem kako je moga kupit targu i vozit cilo lito za ono koliko je sasua u nimbusa.
reci,bez problema ti objasnim-
Ma sve mi je jasno. Gratis fus i 1500 Eura polovne kopce.
Kad si vec poceo tu temu nisi je niti zavrsio s nekim stvarnim konkretnim podacima osim "to je gazda i htio" - usput ti je jos najmanje pet ljudi u ovoj temi reklo da to bas i nije najsretnije rjesenje. Sto je gazda htio? Smanjiti brzinu? Unistiti brod tako da sada ne vrijedi skoro nista? Postati opasan i nesiguran na moru? Je li to prijavio kapetaniji, pa su mu rekli - super "gazda", samo tako dalje?
Uostalom svi koji su to radili su priznali da su pogrijesili - samo je timu "Nimbus 800" uspjelo.
Meni je samo zao broda i nekog buduceg jadnika koji ce se zaljepiti na potencijalni buduci oglas i iz neznanja kupiti nesto takvo - opasno i bezveze - i vjerojatno ostati vanka na moru u kvaru nakon par sati voznje.
4ever je napisao/la:kakve veze ima prsten sa z nogom i osovinom iako ako oces i triba ti to ja cu priznat da je tako
Vjerojatno nema nikakve - kriva propela, krivi odnos u kopci, krivi kut...motor nije nikada bolje radio. Ne moras mi nista objasnjavati, pa da ne pametujem dalje
i mirno more.