Lady M je napisao/la:Ma tu su oni negdje , samo se neće javit mamu im j...m - šalim se
na motoru se temperatura nikad nije digla preko 80 , što se tiće vode u motoru - još je originalni antifriz
od prvog dana unutra , nikad ništa nije ispuštano iz njega , a da li je moguće da turbina jednostavno "crkne"
neki mi čak govore da su možda zbog stare nafte i dizne malo zaćepljene i da bi bilo dobro stavit neki aditiv u gorivo
za pročišćenje dizni i da je onaj od INE na pumpama jako dobar , pa me zanima vaše mišljenje i o tome ?
i da li možda nekom eventualnom korekcijom propele nešto dobio ?
ja u rezervar 50 lit stavio taj inin aditiv računajući da se malo dizne ošiste ipak sam odradio 700 sati u 2 godine i mogu ti reći da mi se čini ok ... kao prvo motor radi mirnije u leru i čini mi se da se buka malo smanjila ... eto toliko neznam jesam ti pomogao ali prije svake sezone ću ponoviti,piše na bocunu svakih 5000 km .
Sve sam to radio jer sam izgubio okretaje i motor mi se malo više nego inače grijao,e sad pazi razlog u mene je bio taj što mi se od panulavanja ispušno koljeno napunilo gareži i more nije moglo kvalitetno hladiti rashladnik izgubio sam 300 okretaja . Sve lipo rastavio očistio stavio aditiv i to je to sve je sad ok