Cackanje mečke... morske

Diskusije o ekologiji, biologiji i zaštiti mora

Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori

Cackanje mečke... morske

PostPostao/la Viktor » 30. 07. 2012. (15:20)

All governments are lying cocksuckers.

B. Hicks
Viktor
Senior Member

Re: Cackanje mečke... morske

PostPostao/la Pape » 30. 07. 2012. (15:45)

...a šta'š reć...
Pape
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la zore70 » 30. 07. 2012. (16:05)

Pape je napisao/la:...a šta'š reć...

Šta reć...pa uzet onu tvoju toljagu..sikiru...lopatu pa lipo opandrčiš mu po šoferšajbi od glisera
i onda ga priupitaš jeli razumija šta je to uznemiravanje,da zapamti za drugi put...smradovi :thumbdown:

Inače,sa druge strane oduševljen sam da još uvik ima medvjedice na našim obalama :thumbup:
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
PRIJATELJI SU BRAĆA KOJU SAMI IZABIREMO
zore70
Old Senior Member

Tip plovila: MARCO 810+VM MD704LH-200KS

PostPostao/la Viktor » 30. 07. 2012. (16:13)

zore70 je napisao/la:
Pape je napisao/la:...a šta'š reć...

Šta reć...pa uzet onu tvoju toljagu..sikiru...lopatu pa lipo opandrčiš mu po šoferšajbi od glisera
i onda ga priupitaš jeli razumija šta je to uznemiravanje,da zapamti za drugi put...smradovi :thumbdown:

NIje nego 80000-100000 puta po djepu to mu je jos raszumljivije . Ocito se radi o izuzetno tupim ljudima , krsenje zakona objaviti na - youtubeu

B. Hicks
Viktor
Senior Member

PostPostao/la domek » 30. 07. 2012. (18:02)

u jednim novinama sam vidio naslov "jesu li joj pomagali ili uznemiravali?" sumnjam da su pomagali.
domek
New Entry

Tip plovila: Elan s430

PostPostao/la solozabal » 31. 07. 2012. (09:25)

ma netriba nikoga tuć svakoga najviše boli kad ga udreš po đepu. Al ono udreš ga pošteno pa če drugi put kad se nađe u takvoj ili sličnoj
situaciji bižat na daleko!
solozabal
Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Merry Fisher 750 volvo 200; Istranka

PostPostao/la Viktor » 31. 07. 2012. (09:46)

Mozda, ali samo mozda ce ovakve stvari poceti poticati ideju o posebnim zasticenim podrucijima bez pristupa ljudi . Na medvjedicama bi se dalo dobro zaraditi ( sere mi se od toga , ali u nasem svijetu sve ima mjeru kroz lovu ) ako se ljudi dobro organiziraju i organizirano rade ture na potrebnoj udaljenost , s recimo elektro pogonom . Znam da ce se sad rec ko ce to platiti , jebiga pa turisti , tko drugi ? Treba razumjeti da turizam kakav poznajemo izumire , a da je buducnost masovni turizam s betonizacijom i povecanjem kvadrata za cvrcanje na suncu ili posebne ponude sa necim drugacijim i skupljim , sto bi opet mozda moglo pridonjeti ocuvanju jadrana kakvoga poznajemo . Vrijeme ce pokazati ...

B. Hicks
Viktor
Senior Member

PostPostao/la Navimax » 31. 07. 2012. (10:22)

Prežalosno za gledat! Naplatil bi im kazne za 4 godišnja odmora!
Navimax
New Entry

Tip plovila: Maestral 6

PostPostao/la tramontana » 31. 07. 2012. (18:11)

Nemojmo odmah drvljem i kamenjem tj.sjekiricama po neukim strancima. Stavite se u situaciju da šećete Yellowstonskim parkom i naletite na bigfuta :o ... netko bi pobjegao, netko bi ga slijedio, netko naoružan bi možda potegao pušku ...

Možda ovi primitivci misle da su medvjedice toliko česte na našim plažama da ih treba potjerati jer bi im mogle pojesti sendviče iz košare, možda su mislili da joj treba pomoć (jer je nepomično ležala) ...

U svakom slučaju (to sam već davno napisao i bio ismijan 8-) ) treba strenđerima, a pogotovo onima koji ulaze sa plovilima, na ulazu u Hr. dijeliti "brošurice" ;) sa važnijim propisima, uputama, zabranama i kaznama, pa poslije neštedimice udarati po džepu - ovoj grupi bi skupit 80.000 kn bila sića.
tramontana
Moderator

Tip plovila: MAESTRAL 6,70, kabina, natkabina i TORPEDO 24

PostPostao/la lupis » 31. 07. 2012. (19:16)

skoro da bi se složio..

meni ovo i ne izgleda prebrutalno..,,mislim da je onaj lik šprica morem ..,pa normalno da se ljudi čude,što je čudno...,ovo je mao napuhano od novinara,po običaju,s druge strane treba ljude obavjestit o stvarima koje nipokoju cijenu nesmiju radit,jedan flajer 10x20 cm na granici ili prilikom dizanja vinjete plovila bi puno toga :mrgreen: riješio..,nema puno toga :mrgreen: ...,delfini,medvjedica,supovi,poskok,zubaci(samo za domaće)..ne brat tuđe smokve,pomidore,fažoleti.. i to je to...

ovo je dobro prošlo...,moglo je bit puno gore..
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la el passo » 31. 07. 2012. (22:19)

Konačno malo realnog razmišljanja. Tramontana i lupis :clap:
Postoje samo dvije vrste forumaša. Oni koji sve znaju i oni koji misle da puno toga još moraju naučiti. Jedan mudar čovjek je zaključio....što više znam to sam više svjestan koliko neznam
el passo
Old Senior Member

Tip plovila: Bayliner ciera 2655 mercruiser 5.0 EFI bravo2

PostPostao/la malub1 » 01. 08. 2012. (17:46)

Onako kako su oni nju okružili bi ja plavcima s palicama okružija nbjih i ne bi ih pustija dok ne iskeširaju kaznu.
A onima kiji takve junake (četri na jednu ) brane i opravdavaju bi....,ma valjda i sami svaćaju da su im takvi stavovi u qrcu.
Lijenost je ljudska RACIONALNOST.
malub1
Old Senior Member

Tip plovila: Damor800 Fjaka VM704LX mila 300 + mercury 9,9

PostPostao/la tg-boy » 01. 08. 2012. (18:16)

nevjerujem da ovo pišem ali STVARNO SE SLAŽEM SA LUPISOM - ljudi mi smo turistička zemlja (barem to želimo biti) - lagano upoznavanje - obavezno - letak na carini, aci ju , lučkoj kapetaniji, hotelu, čarteru itd - a onda ako stvarno ima elemenata kazna po džepu - ovo mi nije bilo nekako zlonamjerno uznemiravanje - pa sad :D

tg-boy
Old Senior Member

Tip plovila: galeb, volvo md11c

PostPostao/la Viktor » 01. 08. 2012. (19:16)

tg-boy je napisao/la:nevjerujem da ovo pišem ali STVARNO SE SLAŽEM SA LUPISOM - ljudi mi smo turistička zemlja (barem to želimo biti) - lagano upoznavanje - obavezno - letak na carini, aci ju , lučkoj kapetaniji, hotelu, čarteru itd - a onda ako stvarno ima elemenata kazna po džepu - ovo mi nije bilo nekako zlonamjerno uznemiravanje - pa sad :D

Ovo je jos rijedje od morskog covika - drzavni sluzbenik koji radi :mrgreen:

B. Hicks
Viktor
Senior Member

PostPostao/la el passo » 01. 08. 2012. (21:25)

tg-boy je napisao/la:nevjerujem da ovo pišem ali STVARNO SE SLAŽEM SA LUPISOM - ljudi mi smo turistička zemlja (barem to želimo biti) - lagano upoznavanje - obavezno - letak na carini, aci ju , lučkoj kapetaniji, hotelu, čarteru itd - a onda ako stvarno ima elemenata kazna po džepu - ovo mi nije bilo nekako zlonamjerno uznemiravanje - pa sad :D

ima tu neka kemija :lol: :thumbup:
Postoje samo dvije vrste forumaša. Oni koji sve znaju i oni koji misle da puno toga još moraju naučiti. Jedan mudar čovjek je zaključio....što više znam to sam više svjestan koliko neznam
el passo
Old Senior Member

Tip plovila: Bayliner ciera 2655 mercruiser 5.0 EFI bravo2

Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora

Trenutno korisnika/ca: / i 19 gostiju.