Pustili tune iz kaveza

Diskusije o ekologiji, biologiji i zaštiti mora

Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori

Re: Pustili tune iz kaveza

PostPostao/la malub1 » 18. 07. 2012. (21:46)

Došli stranci oislobodit HRVATSKE tune iz hrvatskih ruku i odma postali junaci.Ako su već tako Veliki junaci šta nisu sačekali policiju i pohvalili se njima so onon šta su učinili nego su utekli doma pa se oglasili na mreži.
A da su ih slučajno vlasnici kaveza koji naravno imaju pravo čuvat svoju imovinu ulvili i propustili malo kroz mlinac iui eventualno bocnili ostima onda bi svi pisali kako su hrvati kriminalci i ubojice.
Lijenost je ljudska RACIONALNOST.
malub1
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Damor800 Fjaka VM704LX mila 300 + mercury 9,9

PostPostao/la surfer » 20. 07. 2012. (09:03)

There is one thing far more important than freedom of speech and that is the freedom to live!! by P.W.
surfer
Old Senior Member

Tip plovila: Bakan 5 cabin + Honda 40

PostPostao/la emils » 20. 07. 2012. (09:43)

emils
Moderator

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Bez plovila

PostPostao/la el passo » 20. 07. 2012. (12:04)

Ko tu koga na kraju, da mi prostite, jebe
Postoje samo dvije vrste forumaša. Oni koji sve znaju i oni koji misle da puno toga još moraju naučiti. Jedan mudar čovjek je zaključio....što više znam to sam više svjestan koliko neznam
el passo
Old Senior Member

Tip plovila: Bayliner ciera 2655 mercruiser 5.0 EFI bravo2

PostPostao/la labrax » 20. 07. 2012. (15:12)

imam info iz prve ruke, ako ista fali onda su to 2-3 tune, najvjerojatnije nijedna. sve preko toga (2-3) bi se 100% moglo skuziti.
labrax
Old Senior Member

PostPostao/la surfer » 20. 07. 2012. (17:39)

Znači u redu je da se love nedorasle tune, i onda se tove do komercijalne veličine kad se ubijaju i stavljaju u promet prije nego se izmrijeste u divljini :roll:
There is one thing far more important than freedom of speech and that is the freedom to live!! by P.W.
surfer
Old Senior Member

PostPostao/la saša šverko » 20. 07. 2012. (17:41)

ma ljudi moji -večinski vlasnici te firme su dioničari i to ne iz naše zemlje ,pa zar bi dozvolilida da istina procuri(ovakva ili onakva)nastala bi zbrka na nevyorkškoj burzi.sory labrax ovo je iz druge ruke i samo moje razmišljanje. :angel:
saša šverko
Old Senior Member

Tip plovila: maestral 710 yanmar hm 35 hp kvar.plas.4.10

PostPostao/la el passo » 20. 07. 2012. (18:09)

saša šverko je napisao/la:ma ljudi moji -večinski vlasnici te firme su dioničari i to ne iz naše zemlje ,pa zar bi dozvolilida da istina procuri(ovakva ili onakva)nastala bi zbrka na nevyorkškoj burzi.sory labrax ovo je iz druge ruke i samo moje razmišljanje. :angel:

Imaš ti i pravo. Još nam samo treba da nafta radi tune ide gore :lol:
Postoje samo dvije vrste forumaša. Oni koji sve znaju i oni koji misle da puno toga još moraju naučiti. Jedan mudar čovjek je zaključio....što više znam to sam više svjestan koliko neznam
el passo
Old Senior Member

PostPostao/la emils » 20. 07. 2012. (18:26)

surfer je napisao/la:Znači u redu je da se love nedorasle tune, i onda se tove do komercijalne veličine kad se ubijaju i stavljaju u promet prije nego se izmrijeste u divljini :roll:

Ja smatram da to nije u redu i iz tog razloga ne kupujem tunjevinu ali isto tako ne podržavam ove samoprozvane dušebrižnike (čitaj eko teroriste).
emils
Moderator

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Bez plovila

PostPostao/la Viktor » 20. 07. 2012. (20:37)

emils je napisao/la:
surfer je napisao/la:Znači u redu je da se love nedorasle tune, i onda se tove do komercijalne veličine kad se ubijaju i stavljaju u promet prije nego se izmrijeste u divljini :roll:

Ja smatram da to nije u redu i iz tog razloga ne kupujem tunjevinu ali isto tako ne podržavam ove samoprozvane dušebrižnike (čitaj eko teroriste).

FAli mi ta tunjevina , da znas :D
All governments are lying cocksuckers.

B. Hicks
Viktor
Senior Member

PostPostao/la surfer » 21. 07. 2012. (14:59)

Neznam zašto bi se nekoga nazvalo teroristom ako se bori za očivanje prirodnih resursa, a mislim da se svi možemo složiti da lijepo zamoliti ljude da ne love malu nedoraslu ribu nema smisla :) ...da se razumijemo, nisam neki radikalni vegan...
I još bi htjeo skrenuti pozornost na potpis jednog od najboljih ribolovaca na forumu, pozdrav hepsetus :thumbup:

slika
surfer
Old Senior Member

PostPostao/la labrax » 21. 07. 2012. (15:37)

surfer je napisao/la:Neznam zašto bi se nekoga nazvalo teroristom ako se bori za očivanje prirodnih resursa, a mislim da se svi možemo složiti da lijepo zamoliti ljude da ne love malu nedoraslu ribu nema smisla :) ...da se razumijemo, nisam neki radikalni vegan...
I još bi htjeo skrenuti pozornost na potpis jednog od najboljih ribolovaca na forumu, pozdrav hepsetus :thumbup:

slika

evo recimo, ja se npr. borim za ljudska prava malih kineza, maloljetne djece sto po cili dan rade za pola dolara u tvornici plazmi. i jel onda u redu da tebi uletim u kucu i razbijem plazma tv?

mislim, ne mogu vjerovati da ti se nesto mora crtati na ovako djeciji nacin
labrax
Old Senior Member

PostPostao/la oneeyed » 21. 07. 2012. (16:36)

labrax je napisao/la:evo recimo, ja se npr. borim za ljudska prava malih kineza, maloljetne djece sto po cili dan rade za pola dolara u tvornici plazmi. i jel onda u redu da tebi uletim u kucu i razbijem plazma tv?

Malim kinezim će pomoći to što će njihov gazda-izrabljivač prodati surferu dvi plazme umisto jedne? :think: :)
"Najgore što ti se može dogoditi je da na tebe padne nešto tupo, a teško. To drobi kosti."
oneeyed
Old Senior Member

Tip plovila: Ribar 480

PostPostao/la Pape » 21. 07. 2012. (16:38)

oneeyed je napisao/la:
labrax je napisao/la:evo recimo, ja se npr. borim za ljudska prava malih kineza, maloljetne djece sto po cili dan rade za pola dolara u tvornici plazmi. i jel onda u redu da tebi uletim u kucu i razbijem plazma tv?

Malim kinezim će pomoći to što će njihov gazda-izrabljivač prodati surferu dvi plazme umisto jedne? :think: :)

...ne nego neče kupit ni jednu plazmu...pa če gazda i mali krepat od gladi...rišili se gazde, a mali je kolateralna žrtva...
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la el passo » 21. 07. 2012. (19:26)

A di su u ovoj priči nike patike. Ajmo osnovati ligu za oslobađanje dučana od nike-ica
el passo
Old Senior Member

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.