da bi bacio sidro moram prvo isplovit
http://forum.ribolovnamoru.com/viewtopic.php?f=18&t=10582Evo ovako, otvorena je čašica i izvađen plovak. Čašica dobro očišćena. Kasnije je kroz iberlauf iglom piknuto unutra da vidim da li će se plovak micati gore dole i to je bilo sve ok.
Skinuta pumpa benzina da provjerim u kakvom stanju je membrana i membrana je ok. S donje strane pumpe goriva je jedno sito i čašica kroz koju gorivo ulazi i u tome je bilo dosta smeća i kamenca, to sam očistio i zašarafio sve nazad:
Zatim sa izvadio obje dizne, očistio i propuhao:
Motor je normalno palio na prvu nakon što bih mu pumpicom upumpao gorivo (kao i uvijek prije paljenja).
Radio je par min i onda sam vidio da mi se pumpica na crijevu stišće, što bi značilo da ili je sito zaštopano u rezervaru (nije bilo, čisto ko suza) ili da onaš šaraf na čepu rezervara baš ne pušta zrak iako je odvrnut (ali jučer to nije bio uzrok gašenja):
Malo sam ga promordao i onda je zrak ušao u rezevoar.
Nakon toga sam motor ostavio jedno 20 min da radi u leru, turirao ga par puta i radio je normalno.
Štelao sam malo i smjesu zraka/benzina i ler gas.
Sutra moram negdje otići kupiti dihtung od čašice gdje je plovak jer se ovaj raspao pa mi se benzin malo izljeva iz njega.. vjerojatno u Šibenik.
Ovo sve što sam počistio, nije bilo baš previše smeća pa nisam uvjeren da je u tome bio problem ali zasad radi. Sutra ću se voziti ali u blizini obale pa ako tokom dana bude sve ok, onda ću na duže rute..
Eto, ako netko ima još kakvu ideju što bi moglo biti, neka napiše!
Još uvijek tražim dućane koji bi mogli imati dijelove za Tomos (Biograd, Vodice, Šibenik) pa ako netko zna, bio bih zahvalan na informaciji!