karamba je napisao/la:ja neznam zašto ljudi bacaju pare na te skupe brodske wc koji uglavnom ništa nevaljaju , kupiš pravu školjku i pravi kotlić(kučni) to montiraš i problem riješen za sva vremena.
moj stari na jedrilici ima taj brodski wc i on uglavnom nevalja ,uvjek nešto s njim a najčešče ideš van broda , dok prijatelj na svom brodu ima pravu školjku keramičku i pravi kotlić ,e to je prava stvar i to na brodu vrijedi zlata.
Amiklici je sve fino objasnio na vrhu ove teme - jedino svjezi link na Jabsco. Sto se tice rucne i elektricne pumpe i tu ima barem 3 cijenovne razlike, a stavljati kucni WC mozes ako imas mjesta po brodu i visinu za pad vode, ostatak instalacije je kao sto treba biti na brodu sa sifonom i Y ventilom za u tank ili na van.
Isto tako kolicina vode za ispiranje je regulirana kod brodskog WC - ispire dok drzis prekidac, dok kod kotlica ako nema Stop iscuri 12-15 litara bez obzira velika ili mala nuzda..
Pumpa za vodu da napuni kotlic radi svejedno i probudi cijelu valu u 6 ujutro..ili taj macerator isto tako zuji.
Ti maceratori se obicno zaglave zbog smjese izmeta i WC papira pa je to onda najbolje WC papir bacati odvojeno u higijensku vrecicu sa strane, a ne kao da si kuci - sve u skoljku. Uostalom sve treba odrzavati, pa tako i provjeriti te pumpe i spojeve regularno.
Onda te kemikalije koje se prodaju za crne tankove su isto bezveze i trosak, bez nekog realnog ucinka, a istina je da zagadjuju. Ocat - kvasina i topla voda isto se moze upotrbiti povremeno za ukloniti kamenac i isprati cijeli sistem.
Dovoljno je ubaciti onaj WC Net za septicke jame svaki put kad ispraznis i isperes crni tank i to radi (razagradjuje tvrde tvari i sprijecava smrad) i jeftino je.
A sad praznis - kada si vani na otvorenom moru ili u marini...sve je to bio-otpad. A mislim da je crni tank obaveza na svim plovilima sa kabinom za vise od 4, ali ne znam kako je to regulirano u Hrvatskoj..