Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
Pape je napisao/la:...ala brale, koa boa, nemoj bavat, doet ekipu....
...dođi vamo kod nas, pa'š vidit šta je to po moru...kese su još mila majka šta ovde sve pluta...evo jučer na more i sa mora...mislija san zvat Keruma da pošalje ralicu isprid mene...
niksa je napisao/la:
Što si prešo na halucinogene....
Pape je napisao/la:...bilo je i krepanih napuvanih krava po moru...frizera od 250l koji plutaju jedva 20cm ispod mora, dovoljno da ih ne vidiš...paleta, trupaca da se doslovno moš nasukat, pa guma, štramaca od bračnog kreveta...ceradi od po 50m2...pa moga bi nabrajat satima na šta san sve naliča, zamlatija brodon ili proša kraj toga na mm....
...evo nema niti misec i po da mi je bija ronioc na brodu jer san zamlatija komad debla di je jedan komad grane stršija ko disalica ...a deblo je bilo 20cm ispod mora...a za kese odkad znan za sebe zadijen za njih...ako na panuli nisi uvatija bar dvi-tri...znači da nisi ni panulava... ne kažen da ne znaju bit zajebane i inapravit dosta štete po pogonskim djelovima broda...bilo mi ih je u vanbrodskim čak i do radilice i u cilindru...ali kad zamlatiš komad željezničkog ili škverkog praga usrid noći na moru...brajo lako šta srce ti ode u mali prst od noge...nego ljudi su išli šoto u par minuti radi takovih stvari...
...a jučer kad san bija na more...tramontana...kesa, boca, kanturina, sića, daščurina, komada mriža sa plutima, onih plutajučih plastičnih konopa...i da sad sve ne nabrajan, pa pomišano sa borovim iglicama, liščem i purićem osušenim....kala gas i slalom je bija goli kua šta san izvodija onih 2 milje do porta...da ti se zamota oko propele ovi konop i zabloka propelu, a ti na 3/4 gasa...a pogotovo meni na ovi motor... pa ni ja neman pojma šta bi to bilo...
...tako da na kesu se još i nasmijem....da je ružno, ružno je...al ko je po moru stalno...taj se nagleda kesa i kesa, na panulu "keruma"...pa i "emezeta", "bauhausa", "brika" i svih ostalih lanaca koji imaju svoje kese, navata se... tako da je to postalo "normalna" pojava... još najbolje makina na štapu piva na emezeta onu veliku kesu...misliš odma...a minimalno tunj od 280kg...
el passo je napisao/la:
Pa kud ti voziš. Po tome najbolje bi ti došo kakav ledolomac
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 51 gostiju.