Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
stipe76 je napisao/la:Maximalno mi vrti na 5300 i kada sam sam i barka čista 21čvor, sa ženom i malim znači još 90kg gore 19čvorova. Ako su mi na provi ne može izglisirati, nego se ja moram maknuti na krmu i onda se digne iz mora i onda mogu spustiti na 4500 i vozi nekih 14-15čvorova.
inače, ako smo svi iza na 4500 je bez problema vani i vozi tih 14-15čvorova
ja propelu nisam mjenjao...mislim da je 13original, pitaj Raftera ili Amatera, oni su mjenjali propele
tomsic davor je napisao/la:A problem je sto yamaha i honda nisu iste propele...pa ne mogu uporediti...
Za sada ostavljam ovako.....samo dok ne budes imao sat sa trenutnim potrosnjom to su ti sve nagadjanja u 20 30 posto razlike...
Yamaha na 4500 i 14 15 milja kad sam sam trosi 9.5 do 10 l....uglavnom oko 0.7 po milji....ispod toga tesko ma koja propela bila...
Ipak naval ima 800 kg prazan...tako da pri brzini od 15 milja ako trosi 7 lit. ili manje od po litre po milji to bi bilo super....ali ne moguce ipak...
Za sada...
stipe76 je napisao/la:evo jučer testirano sunčalište...prava stvar...jedino fali držač za birru
miki je napisao/la:stipe76 je napisao/la:evo jučer testirano sunčalište...prava stvar...jedino fali držač za birru
A da pokusamo patentirati, ajde smisli nešto, al da ne radimo daodatne rupe na brodu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.