Jablan je napisao/la:Ja sam primjetio da raptor a osobito lupis svaki post skreću s teme i pišu o politici, neimaštini i sličnim temama koje more hrvatski nam puk.
Ne moren reć da nisu ponekad u pravu ali bilo bi lijepo da koji post preživi bez "politike"!
U pravu si Jablane,ali što mogu kad su neke stvari povezane!
Neću se sad vadit,ali ipak u ovoj temi nisam prvi počeo,uputio sam kritike na račun plovila a neki likovi su onda to povezali s politikom,ja samo nastavljam!
Za Raptora imaš pravo,taj čovik ne more bit modrator,za moderatora treba postavit nekoga tko je neopterećen,"ne zna i nije ga briga"
za probleme,netko tko će sve nepoćudne kritike i sve ča ima veze sa stvarnim životom jednostavno obrisat,a dotične grintavce udaljit!
Zato moderator mora bit netko mlad,neopterećen životnim problemima i iskustvom,netko tko cijeli dan razmišlja jedino o ribariji,da nije nadrkan od posla i problema...
Još da ima veze i poznanstva sa ljudima koji imaju velike i skupe barke,pa da nam objektivno prenese dojmove s prijateljskih krstarenja na nama nedostižnim i nedosanjanim plovilima,....znaš ono...,da nam malo uljepša život!
I
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.