Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
VERMO 65 je napisao/la:Jesi li sa moment ključem stiskao maticu ili onako od oka(ruke)?
Treba ga na 14 kg stisnuti(mislim ako se dobro sječam)
VERMO 65 je napisao/la:Sutra idem na autootpad kod Labina za neki polo.
Može li netko reći od koje marke auta da tražim instrumente tipa pritisak ulja i temp. vode za Torpedo?
Hvala na odgovorima.
edicace je napisao/la:VERMO 65 je napisao/la:Sutra idem na autootpad kod Labina za neki polo.
Može li netko reći od koje marke auta da tražim instrumente tipa pritisak ulja i temp. vode za Torpedo?
Hvala na odgovorima.
U ponudi imam Ladine nove instrumente i davače (voda + pritisak ulja) , a cijena je povoljnija nego da
kupite polovne .... )
Meduza je napisao/la:edicace je napisao/la:VERMO 65 je napisao/la:Sutra idem na autootpad kod Labina za neki polo.
Hvala na odgovorima.
U ponudi imam Ladine nove instrumente i davače (voda + pritisak ulja) , a cijena je povoljnija nego da
kupite polovne .... )
Može li koja slika i cijena istih
Meduza je napisao/la:mail poslan na PP
Meduza je napisao/la:Pitanje glede termostata čitajuč forum našao sam na podatak da termostat za torpeda 18/24 treba otvarat na 60°C gledajuč u knjigu od torpeda piše da termostat počinje otvarat na 75°- 78°C i da je potpuno otvoren na 90°C sad sam malo u konfuziji dali da se držim knjige koja je pisana kad je pisana ili iskustva ljudi sa foruma ?! Trebam taj podatak pri nabavci termostata naravno motor je direktno hlađen morem.
Unaprijed hvala na korisnim savjetima
ognjen je napisao/la:Gdje mjerite temperaturu na motoru, meni je prije senzor bio na bloku motora, sad mi je blizu termostata?
Sada naravno pokazuje znatnomanju temperaturu, pa me zanima gdje inače treba biti mjerenje?
Trenutno korisnika/ca: MSN [Bot] i 1 gost.