Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
kumpanjo je napisao/la:Lumbardezi tvrde da je ova njihov na slici doli ,posljednja! ali očito nije !!.Navodno je misle obnoviti u Omišu u škveru Frane Miline, i sad skupljaju sredstva (nekih 10 000 eura).
ride je napisao/la:Minjaju se lokoće, opas, kontramadir, klupa, i tašel na zrcalu...
topala je napisao/la:kumpanjo je napisao/la:Lumbardezi tvrde da je ova njihov na slici doli ,posljednja! ali očito nije !!.Navodno je misle obnoviti u Omišu u škveru Frane Miline, i sad skupljaju sredstva (nekih 10 000 eura).
ima siguro više od 75 godina.. ma pregovara sam s Mikitom kolo njegove barke medjutim problem je jer se ispečila a samo ju pitura drži.. i mikita to neda iz fameje.
ta barka je činjena po starima šestima i ima za jednu trecinu rjedi korban nego recimo meni barka ( što je gušći korban boje je linije lipši šesti madiri boje prate)
a o obnovi sad nena govora jednostavno nema ko. milina mislim da neće to činit- a osim toga mikita te novce nece uložit--
domagoj je napisao/la:ride je napisao/la:Minjaju se lokoće, opas, kontramadir, klupa, i tašel na zrcalu...
Ovako na slici ovaj kontramadir izgleda O.K., zašto ga minjati?
topala je napisao/la:evo i trajta tomislav jedina na ovom kraju u 90% mada je lastovska gradnja te po banjašugi 8m
platonri je napisao/la:Evo još jedna za obnovit, zove se Marica, ne znam koje je godište ali provjerit ću. Ne mogu staviti slike jer mi nije dozvoljeno pa ću samo pisati što radimo. Barka je na slici avatara.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.