Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
salmat je napisao/la:sta nitko nezna nista ovom
Thomy je napisao/la:salmat je napisao/la:sta nitko nezna nista ovom
da plus ide na plus a minus na minus .....valjda
ropee je napisao/la:ne znam da li postoji izvod za vanjsku bateriju za ovaj motor , a navigacijska svjetla i svjetla kabine u led varijanti možeš riješiti i sa malim solarnim panelom 30-50 W regulatorom i baterijom .
gre je napisao/la:Kao prvo vidi ima li na netu kakva shema od tvog motora, imas li user manual ako ne potraži na netu.
Skini poklopac pa poslikaj sa svih strana, pa zakaći ovdi. Ako ne vidiš nešto što bi logično trebao biti izvod od 12 volti (žice sa stopicama ili kakvi jack koji je slobodan) vjerojatno ga nemaš. Ako ga nemaš onda treba ugradit alanser, e sad pitanje je može lise to.
Najjednostavnije je da odneses motor u mestra i pitaš ga dali se može ugradit ...
U ostalom valjda na vezu imaš struju, lipo kupi brodsku bateriju koja podnosi duboka pražnjenja i punjač za bat.
Ta LED svitla su minimalni potrošaći tako da ćeš vjerojatno rijetko nadopunjavati tu baterij sa veza.
dimulius je napisao/la:Vjerojatno je mislija na alternator, a ne na anaser
Na ovako malim motorima, struja se dobija iz spule.
Negdi na motoru (na prednjem dilu, oko coka, ili sa strane) bi treba bit nekakav crni poklopac, koji pokriva zenski konektor.
Onda bi ti triba imat muski konektor koji se u to ugura i to je to.
Ako nemas takvi crni poklopac/konektor, onda nemas ni mogucnost dobijanja struje iz motora.
Trogiranin je napisao/la:Koji je to Johnson 2T ili 4t ? Koliko ja znam njihov 9,9 HP - 4 stroke ima alternator 7Amp Acc. U optimalnom režimu rada 10 .
neli27 je napisao/la:Buduči da si iz Rijeke,odi do Mileta đonson u preluku i tamo češ rješit problem,majstor je pravi vaginalni speleog za te motore.
Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju.