Vertical jigging na gofa u mrijestu

Diskusije o ekologiji, biologiji i zaštiti mora

Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori

Re: Vertical jigging na gofa u mrijestu

PostPostao/la lvky » 02. 06. 2012. (14:22)

lupis,
motivi prvih su rekreativne naravi za zadovoljenje određenih čula,
motivi drugih su poslovne naravi , za zadovoljenje određenih čula
jel jasnije :wtf: :roll: ;)
"Najveća draž braka je što bračne partnere prisiljava na -preljub" by Oscar Wilde
lvky
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: beneteau antares 760, volvo penta 200ks

PostPostao/la riberer » 02. 06. 2012. (16:41)

lupis je napisao/la:
riberer je napisao/la:Da ne ulazim dublje u "problematiku", Denis ... zaboravio si "samo" motiv radi kojeg love gofa jigeri ... i radi kojeg ga love plivaličari ;)

Iako ... gofu je svejedno, a nama izgleda ... još uvijek prerano :eh:

ne shvaćam (a žarko želim)...

koji su motivi jednih,a koji drugih?

Ne shvaćaš ti puno toga ...
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la bronzin » 02. 06. 2012. (23:33)

Nisan se do sada javlja u ovoj temi al večeras se popilo pa ručna malo popustila...
Ja iman kuču sa koje terace možeš maltene gledat predmet ove teme.... i čini mi se da onaj koji nije upučen u neke stvari može dobit pogrešan utisak.
ispada po ovoj temi da su đigerice iltiga đigeri najveće zlo današnjeg sportskog-a izgleda i sveopčeg ribolovstva...baren na ovoj mikrolokaciji, ali zahebi bato...
Da se razumimo...i predstavimo ...ja najviše volim spinat, poslin toga panulat, a tek nakon toga jiggat, tako da se zna...
Ode se dogodila jedna nagla nakupina ilitiga koncentracija ljudi u tom trenutku koja je radila šta je radila da je to bilo degutantno (koliko god to kod dijela njih bilo iz sportskih motiva i nije uopče njihova krivica kao jedinki)... šta je je...ali...
ljudi moji bez da ih branim to je turac od ovce prema onima kilometrima i kilometrima obilježenih i neobilježenih mriža i kilometrima i kilometrima obilježenih i neobilježenih parangala na jednom predivnom, i otkad je zabrane lova na konatima, presilovanom mikrolokalitetu,ne dva tri dana...šta je ode bija slučaj, nego svakodnevno a pogotovo van sezone. Heba te patak ode na Žirju ribe dočekuju turiste ka osloboditelje... oni švabo Hans i čeh Janko sa svojon nezgrapnom propelon od glisera su ka Bata i Boris sa svojin šmajserima osloboditelji ovdašnjim ribama!!!
Jesu se dečki zaigrali... jesu !
Jsu li oni največi problem, ili čak veči problem našeg podvodnog svita-a pogotovo ovog mikrolokaliteta... po meni-nisu !!!
"ko se mača laća...la kukaraća
slika
bronzin
Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Adria 500

PostPostao/la dimulius » 03. 06. 2012. (12:35)

bronzin je napisao/la:to je turac od ovce prema onima kilometrima i kilometrima obilježenih i neobilježenih mriža i kilometrima i kilometrima obilježenih i neobilježenih parangala

eto to :clap:
dimulius
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: G23 Yanmar 4LHA HTP

Prethodna

Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora

Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.