Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
soso je napisao/la:Evo vam slike i kutija od moga termostata košta oko 650 kn.
COGI je napisao/la:Jeste li čitali negdje o radnim temperaturama motora,o pthlađenim motorima,povećano habanje takvih motora....
soso je napisao/la:Evo vam slike i kutija od moga termostata košta oko 650 kn.
tomsic davor je napisao/la:Pa i ovi sto prave motore su ljudi...ne prave ih bas na balkon ali mogu i oni pogrjesit...
Pogotovo ako je motor napravljen prije 40 godina...
Za torpeda je vec odavno dokazano da termostat nije potreban...naravno u praksi...
Cak sta vise...za torpeda bolje da ga nema nego da je neki stari koji moze napravit stetu...
Meduza je napisao/la:soso je napisao/la:Evo vam slike i kutija od moga termostata košta oko 650 kn.
Mogu li se dobit točni podatci sa kutije i kataloski broj imam šanse mozda sredit taj dio direktno iz Volva . Hvala
tomsic davor je napisao/la:Pa i ovi sto prave motore su ljudi...ne prave ih bas na balkon ali mogu i oni pogrjesit...
Za torpeda je vec odavno dokazano da termostat nije potreban...naravno u praksi...
Cak sta vise...za torpeda bolje da ga nema nego da je neki stari koji moze napravit stetu...
COGI je napisao/la:tomsic davor je napisao/la:Pa i ovi sto prave motore su ljudi...ne prave ih bas na balkon ali mogu i oni pogrjesit...
Za svaki motor je bolje da je bez termostata nego sa neispravnim termostatom,naravno manja je šteta Podrazumijeva se da je termostat ispravan!!!!! Svaki motor,koji se uredno održava,tj.servisira,koji ima očišćene kanale,uredno naštelan,radi bezprijekorno isključivo SA TERMOSTATOM.Zanemarimo one koji godinama nisu pogledali motor,koji je pun kamenca,sad im radi ko "urica" a u dogledno vrime će kuvat kavu na njemu......Cili život sam radija na održavanju strojeva i dobro znam šta je to....PREVENTIVA....iz iskusta....stojte mi dobro....
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.