Možeš pitati gurgesa koliko bi ti došlo da ti proda samo trup ( prilično sam uvjeren da hoće ). S obzirom na razinu oštečenja, to što je bila potopljena i na godinu proizvodnje mislim da bi to moglo biti najbolje rješenje ako se dobro pogodiš
Postoje samo dvije vrste forumaša. Oni koji sve znaju i oni koji misle da puno toga još moraju naučiti. Jedan mudar čovjek je zaključio....što više znam to sam više svjestan koliko neznam
Kada smo ga prigledali odlucili smo da mu je to malo pa smo krenili u pilanje i stemanje onog sta je ostalo "zdravo" ,naravno odluka je pala da se napravi odnosno popravi
zagrijavanje i mene i brusilice
a ko se jos moze pohvalit da u kabini istranke ima stajacu visinu,ma to nema ni legendarni
ovako je lakse pilat a i manje prasi bar u mene
ovo je bio pocetak ufino s litom i macom poslije je dosla i hilti na red
vrag odnija i posa triba digod i sist odmorit,zapalit...
oooo, čini mi se da je ovo novi brodograditelj . Bravo , samo naprijed i poprati sve važne situacije sa slikama . Meni se čini da će ovo biti bolje nego novo . Vidim na slikama da se radi u stolarskoj radionici ( to mi je hobby ) , imate dobar horizontalni raskrajač . Znači alata ne fali, a sudeći po dosadašnjem radu i trudu ni volje ne fali.
dobro si napravija šta si zatvorija taj otvor koji inače služi za sidro na večim brodovima,a na istranci pravi samo probleme, imam i ja istranku, sidro je u kabini bravo na ideji