Meni se ne čini nikakva "reklama" ako proizvođač sudjeluje u diskusiji o brodu. Jer nema broda bez proizvođača, a ovdje on može odgovoriti na sva pitanja onima koji nisu u mogučnosti plivati po sajmovima. I tako netko tko je zainteresiran može taj brod odbaciti ili uzeti u uži izbor. I razgovarati više na ti nego na vi. A svako pitanje koje mogu postaviti i na koje mi netko odgovara prati komisija od stotinjak i više dobro upoznatih sa problematikom, većina od kojih se bolje razumije od mene, i svako podrhtavanje u odgovoru sigurno neće proći neprimijećeno. Mislim da ni ministarstvo skupa sa brodograđevnim faksom ne bi sakupilo bolju stručnu porotu. Ako netko tendenciozno pokušava uvaliti kakvu prozirnu priču , sigurno ima tko će ga dočekati na bekhend. Pa može biti i zabavno, zato se ljudi i navuku na forume jer imaju korisnu info a mogu i sami sudjelovati. Ima doduše copy paste uvaljenih replika reklame radi u zadnje vrijeme, ali google vidi sve pa je lako isfiltrirati što je realan post i odgovor, a koji je naljepnica.
Na ovom forumu tako nešto sigurno i nikako ne može proći jer je jedinstven, i pokušaj bi bio kontraproduktivan.
Zato samo naprijed momci koji konkretno radite, i imate petlje doći ovdje, pohvalite se svojim radom, opišite što ste i kako zamislili, dobit ćete primjedbi sigurno, ali i objasniti vaše stavove. Di češ pozitivnije ?
Ja sam u potrazi za sličnim plovilom normalne cijene i ne vidim bolji način za info od proizvođača i savjete iskusnijih u isto vrijeme.
Jedino može biti bolja proba na moru ali i tamo bih bio presretan da se samnom u brodu nađu neka od aktivnijih imena sa foruma. Vrlo lako bih odabrao dovoljno njih i za napuniti puno veći. I siguran sam da proizvođač ne bi moga ama ništa smuljati.
Dakle ostavite se pripetavanja - tema je o brodu, i pustite da o njemu govori čovik koji ga najbolje pozna, imate pravo na svoje mišljenje , pohvalu ili kritiku , a on na odgovor, a ja da pratim sve to - kao i ostali koji su ovdje, svi radi sličnih zanimanja.
Napisa san previše, ali besmisleno je da lipa tema o potencijalno lipom brodu pristojne cijene potone u blato ljudske >> neću dalje