Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
roby je napisao/la:Hvala ,ma i da ga ne kupiš nema veze bez ustručavanja dođi i vidi o čemu se radi .demo brod sam izvadija i sad skidam kalupe od trupa jer nisam tija ništa radit dok sve ne isprobam i dok sve ne bude sigurno.(Nije fer poslje prepravljat kalupe po sto puta pa ispadne da sam se učio na mušterijama).Iskreno osmišljavam neku mini kuhinju ispod skipreskog mista pa kad sve završim stavit ću slike .slobodno vodi temu ja ne vjerujem da ću bit često na kompu ..nekako više volim brusilicu
bakan je napisao/la:Svaka cast momku za prvi brod,a pogotovo za cijenu neka se konkurencija malo zamisli.O nekvalitetnoj gradnji bi se dalo puno pricati,ali moje misljenje je da s obzirom na cijenu smole od nekih 15 kuna za kg materijal nebi trebalo stediti.Kod nas su plasticni brodovi precjenjeni jer se pojedinci zele obogatiti preko noci.Ludima kao roby treba dati sansu.
Kad smo vec kod kvalitete,bija sam na sajmu u lava i vidija novu ZORU brod star nekoliko miseci i primjetija napuknuce gel coata (takozvanu paucinu),a mislim da se to nebi smilo dogadat jednom iskusnom brodograditelju.
nostromo je napisao/la:bakan je napisao/la:Svaka cast momku za prvi brod,a pogotovo za cijenu neka se konkurencija malo zamisli.O nekvalitetnoj gradnji bi se dalo puno pricati,ali moje misljenje je da s obzirom na cijenu smole od nekih 15 kuna za kg materijal nebi trebalo stediti.Kod nas su plasticni brodovi precjenjeni jer se pojedinci zele obogatiti preko noci.Ludima kao roby treba dati sansu.
Kad smo vec kod kvalitete,bija sam na sajmu u lava i vidija novu ZORU brod star nekoliko miseci i primjetija napuknuce gel coata (takozvanu paucinu),a mislim da se to nebi smilo dogadat jednom iskusnom brodograditelju.
...uuu...dati ce ti Ven po repu...
Kaić je ok, sprida puno lipši nego s krme koja mi djeluje nezgrapno. Zašto su krajevi bokoštitnice na krmi podignuti uvis??? To mi je ružno uf...a i da je sama krma malo niže koncipirana bija bi skladniji. Smišan bastardić, ima svašta i Graše i Belingarda ali prvenstveno Graše-zato mi se i sviđa
MARI je napisao/la:Lip je brodić ispa sviđa mi se, znaš uvik je ona priča da mu je samo još 30-40cm, ali za ovu dužinu se lipo ponaša.
Daj robi ako ti nije teško kolika je dužina krme do kliznih vrata, zanima me zbog spavanja na krmi?ako ne bi bilo vrata jel ima dužine oko 170cm na krmi? Jel bi se moglo stvorit da je jedan prostor kokpit-kabina.
Kad budem ima prilike javim ti se pa da uživo vidimo!
unaprid hvala
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.