Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
ceko je napisao/la:dimulius je napisao/la:maestralka je napisao/la:Mislim da je brod idealan za one koji svoj boravak na moru žele provest bez ikakvog stresa !!! BROD JE VRH!!!!
Ajde ti maestralka reci meni di ce spavat tih par ljudi koji se odluce provest par dana na tom brodu?
Koji si ti lik.. Jesi kapara Grašu? Lipo... A kako ćeš s njim priko Atlantika?
Za koliko ljudi mora bit brod da bi bio dobar? Dva WC-a i tuš, dnevni boravak? Ajde ljudi kupite vikendicu...
Pape je napisao/la:...šta jel ovo planiraš krevete na kat...ili...?
som je napisao/la:Nebi se štel mješat ko radi koliko kreveta. Mene zanima koliko se tih dobrih, tradicionalnih i lipih brodi prodalo do sada. To je jedino mjerilo koliko je šta dobro, lipo ili povoljno.
amiklic1 je napisao/la:Pape je napisao/la:...šta jel ovo planiraš krevete na kat...ili...?
Ne, to je tlocrt mog broda
amiklic1 je napisao/la:Bilo dan, dva, tri ili dvadeset, kad se kome prohtije može malo odmorit, bez da se redamo na smjene
amiklic1 je napisao/la:Pape je napisao/la:...šta jel ovo planiraš krevete na kat...ili...?
Ne, to je tlocrt mog broda na kojem su nacrtane površine koje zauzimaju postelje (ona u natkabini ima dodatni dio koji se podigne, pa se proširi, inače nije tolika).
Uglavnom, za MOJU FAMILIJU dovoljno.
Bilo dan, dva, tri ili dvadeset, kad se kome prohtije može malo odmorit, bez da se redamo na smjene
Lady M je napisao/la:amiklic1 je napisao/la:Pape je napisao/la:...šta jel ovo planiraš krevete na kat...ili...?
Ne, to je tlocrt mog broda na kojem su nacrtane površine koje zauzimaju postelje (ona u natkabini ima dodatni dio koji se podigne, pa se proširi, inače nije tolika).
Uglavnom, za MOJU FAMILIJU dovoljno.
Bilo dan, dva, tri ili dvadeset, kad se kome prohtije može malo odmorit, bez da se redamo na smjene
A odakle ti ideja za proširit postelju u natkabini ?
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.