Pape je napisao/la:...moj prjedlog riješenja za ovi bayliner je pogon sa lopatičnim kolom po svakom boku...jedini problem je di sa fumarom i 2-3t garbuna...
A jesi spaljen
Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
Pape je napisao/la:...moj prjedlog riješenja za ovi bayliner je pogon sa lopatičnim kolom po svakom boku...jedini problem je di sa fumarom i 2-3t garbuna...
borro je napisao/la:Nemojmo se sprdati. Bit će prilike kad radovi počnu komentirati. Ali kako stvari stoje, barem po onome što sam vidio, prava stvar. Čovjek radi barku točno prema svojim potrebama. Ribolov, jednodnevni izleti i tako... strpljenja!
Gto je garbun!?
borro je napisao/la:Nemojmo se sprdati.
borro je napisao/la: Bit će prilike kad radovi počnu komentirati. Ali kako stvari stoje, barem po onome što sam vidio, prava stvar. Čovjek radi barku točno prema svojim potrebama. Ribolov, jednodnevni izleti i tako... strpljenja!
tacek je napisao/la:stavio sam 3 T tezinu i ispalo je propela 18 x 12'' tri pale, pokrivenost 52 %, brzina bi trebala biti 8,5 milje. Mozda GL352? Osovina najmanje 30 mm.
zore70 je napisao/la:Danas se vozija sa tom konfiguracijom..Graso 23 sa VM MR504LX..
Putna brzina 20 Nm..maksimalna 25Nm sa 300 okretaja manjka na motoru.
Stanje broda gorivo i voda rezervari puno,trojica putnika,brod 3 miseca u moru,lagano balavo dno..
Rezultat savrsen po meni,jos malo oslobodit motor propelom,jedno 150-200 o/min
dimulius je napisao/la:bi ja kad bi moga
heben ti neodgovarajuce propele
ima li i jedan brod da ima propelu kako triba?
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.