Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
emils je napisao/la:A je li sportski ako ga se lovi nekim drugim jeftinijim priborom u mrijestu, panulom na primjer?
brule je napisao/la:Neko je napisa da nisu tili živu lignju uzimati a na jig su se bacali. Luda kuća!
baco je napisao/la:Citam ovaj clanak u casopisu "Ribolov na Jadranu" i prosto ne vjerujem ....Napravili su pompu od vertical jigginga na gofa i to usred njegovog mrijesta.Znam da ne postoji lovostaj na gofa ali ocito ne postoji niti zdrav razum kod "sportskih ribolovaca" koji su sudjelovali u tom nazovimo ga sportskom ribolovu,mada bi ga ja radije nazvao "haklanje gofa usred mrijesta".Toliko o savjesnim sportskim ribolovcima a sve u svrhu zarade,poruka je jasna:"kupujte preskupi pribor za vertical jigging i lovite gofa u mrijestu".Svaka vam cast sportski ribolovci!
labrax je napisao/la:baco je napisao/la:Citam ovaj clanak u casopisu "Ribolov na Jadranu" i prosto ne vjerujem ....Napravili su pompu od vertical jigginga na gofa i to usred njegovog mrijesta.Znam da ne postoji lovostaj na gofa ali ocito ne postoji niti zdrav razum kod "sportskih ribolovaca" koji su sudjelovali u tom nazovimo ga sportskom ribolovu,mada bi ga ja radije nazvao "haklanje gofa usred mrijesta".Toliko o savjesnim sportskim ribolovcima a sve u svrhu zarade,poruka je jasna:"kupujte preskupi pribor za vertical jigging i lovite gofa u mrijestu".Svaka vam cast sportski ribolovci!
nije bilo u vrijeme mrijesta, niti je gof jos uvijek usao u mrijest..
osim ako ti nemas neka nova revolucionarna morskobioloska saznanja..
na kraju krajeva, isti je kiki oce to bit ulovljeno sad ili posli lita, jer ta masa nakon izlova vise nece davat kvalitetna velika jajasca (veca sposobnost prezivljavanja).. steta je jednaka, osim ucinka da li je istrebljenje vrste nastalo godinu prije ili poslije.
Pape je napisao/la:...pa vjerovatno voli điganje...
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.