sans-ego je napisao/la:Niti ja ne mogu vise na 20 metara, ma niti vise od 10 ali me to toliko ne pogadja.
Nitko nije niti tebe niti "kormorana" osobno napao, cak niti spomenuo. Samo su neki ovdje cakulali ono sto misle i kako je u porastu neuko ponasanje tzv. podvodnjaka, a postaje nas zajednicki problem - na sto se odnosi velika vecina postova u temi s naglaskom na sirote hobe, a tome mozemo pridodati i gofice i periske i amfore sto se mene tice.
...meni ne triba odvjetnik, iman Sans-ega...
...bravo čovik!...
...a šta se tiće svog prvotnog posta i dalje iza njega stojim 100%...samo da neki pokušaju razumit šta je napisano...onda ne bi bilo ovakih konotacija na temu. pojam "morž sa ostima" ..mislin da san ga jako dobro opisa na koje likove mislim, Sans-ego je recimo skužija odma i napisa o onome šta se dešava i po plažama. par puti se desilo i meni da san skoro natriska budalu sa nabijenom puškom, a s kojom iz mora izlazi nasrid plaže...isto tako, u istom postu reka san šta mislim o podvodnjacima....ili kratko i jasno...na njihovoj san strani kad ih se napada...jer bija san podvodni...i još san...al samo u duši...
...i na kraju...
...to šta su se neki pripoznali u opisu "morža sa ostima"... ....paaaaa, ljudi.... ja bi se osobno.... zabrinija sad....