...isto u škatulu...samo malo izoliraniju...
...ali primječujem da od svih sportskih najviše podvodnjaci ti idu na kua. ne znan zašto. u stvari mislim da jako dobro znan zašto. isti je razlog zašto si zagovorniki i taka-taka i ne brže, vožnje brodom...
....za pravog podvodnjaka triba ti dosta staža pod morem i bit u kondiciji samo takoj. ovi šta love uz kraj, pa kad potopi disalicu, a guz**a mu još viri van, a misli da je 25m pod morem tad, to ja zovem morževi sa ostima...to može svaka blesa...i ti su obično osuđeni na čućine, ili na koju hobu. jedino ako ne naleti na kojeg šarga, brancina u pličaku između nekih stinja...a i tad je to upitno, jer mu je sposobnost ciljanja i pogodak mete, ili skračeno, preciznost.... nešto u rangu...mogu pogodit slona sa metar i po...pravi podvodnjak neće trošit zarone na pizdarije, a pogotovo "trošit municiju" na pušci na sitnu ribu...nastojat će uvik gađat šta veću ribu...a i količinama upucane fiš...u prosjeku ništa više neće donit od prosječnog riblovca iz broda...jedina razlika šta će bit oboritija riba, jer ima tu prednost da vidi šta će lovit i pritom bira...dok ovi spusti tunju i čeka da bilo ko skoći....
...i meni osobno pravi podvodnjaci ne smetaju, dapaće čak sam odličan sa nekima od njih, a osim onog šta su dobri ljudi, ima još jedan razlog zašto sam s njima na ti, al smetaju mi ovi gore navedeni morževi kojih se zadnjih godina nakotilo ko pljeve, koji taru u pličacima do par metara sve pred sobom, pa i čućine, a ove hobe jadne su im najdraži pljen, i zbog kojih se čak u pličaku ne volim brčkat da me ne bi zaminija sa nekim kapitalcem znajući koliko je tima znanje o moru....
...ostalo se sve ljudi prije mene rekli, i mislin da ne triba se ponavljat...