Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Gaso je napisao/la:Potrošnja je upravo takva kako Dome kaže, ali mislim da u nautiki treba uvijek gledati potrošnjo broda po prevaljenoj milji, a ne potrošnjo na sat. Isto bi bilo glupo govoriti o potrošnji automobila na sat, uvijek govorimo na 100km.
Legi, stara barka mi je za panulo i oko Suska, ne predstavljam si kako bi se usidrio za kantara sa B700
B700 više če koristit stari nego ja, jer sam mnjenja, da je bolje u nulo poznat pošte u blizini, nego otkrivat toplu vodu na udaljenim poštama, koje treba prvo pretražiti i upoznati.
A ni Susak nije loša pošta
mrkac je napisao/la:Definiraj vrijeme 1,31, ča je to uru i 31 minutu ili ?
betinaši je napisao/la:Bitno je koliko mogu prići milja a ne koliko troši.
makineta je napisao/la:Pa evo da ti odgovorim na pitanje o yamahi,ima sam je na elanu 495 i na full-u je trošila isto ka i tvoja,dakle 20-21l,u ostalom tako joj i piše u prospektu,a šta se tiče prike,prika je možda ima više sriće nego mi ostali ,ali da je stroj peri deri btw,di se betina vadi da se može malo pogledati?
makineta je napisao/la:Pa evo da ti odgovorim na pitanje o yamahi,ima sam je na elanu 495 i na full-u je trošila isto ka i tvoja,dakle 20-21l,u ostalom tako joj i piše u prospektu,a šta se tiče prike,prika je možda ima više sriće nego mi ostali ,ali da je stroj peri deri btw,di se betina vadi da se može malo pogledati?
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.