Pape je napisao/la:...ima!...evo ova maska 160kn plus 30kn ovaj nosač filtera za prašinu sa strane, 15kn filter prašine koji dođe u tu balotu i 2,5kn/kom predfilter prašine koji ide ispred samog filtera...i minjaš samo te predfiltere...za još 65kn/kom imaju filteri za otrovne pare i isparavanja sa aktivnim ugljenom oznake zaštite A1 i to velika bomba, mala je još nešto jeftinija...ja uzeja bija dvi...druga još uvik u oriđiđi pakiranju, a prva još nije se napunila...i ima zaštitne čepe kad ne radiš sa njom, da se ne puni...tako da sa 300-350kn kuna imaš sve šta ti triba i kompletno si zaštičen, od čunke do očiju...brtvi odlično, stakla se ne magle unutar maske...je da izgleda strašno...ali za te novce i takovu zaštitu pljunija bi puno više + pusti filteri...tako da je za amatersku upotrebu ovo više nego odlično... a da ne kažen da još predfiltera i filtera mi je ostalo da bi moga još jedanput napravit brod...
Pape mislija san na ovu od 3M da nije jeftinija od 380 kn, kako kaže el passo da je u Puli 250 ili koliko već, ne kažen da nema jeftiniji, u da fala Bogu da ima ali ja san naletija na ovu i danas san radija s njon odlična je, milina radit kad ti ništa ne smrdi, kad ti ne nadražuje grlo i nos...ma milina