Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
legi je napisao/la:jeste se zapitali koju lovu taj lik vrti i ini iz drugih ribljih dućana i časopisa.....njima je sve dopušteno,oni kao love za sve nas,pa slikaju,pa priče,pa prodaja tih priča.....lova i samo lova....biznis.....marketing......
emils je napisao/la:Nekad stvari nisu kako ih se prikazuje u javnosti.
Daniel R je napisao/la:legi je napisao/la:jeste se zapitali koju lovu taj lik vrti i ini iz drugih ribljih dućana i časopisa.....njima je sve dopušteno,oni kao love za sve nas,pa slikaju,pa priče,pa prodaja tih priča.....lova i samo lova....biznis.....marketing......
Ma što to ima veze sa time o čemu mi sad pričamo. MOžeš i ti tako, ako umiješ, ali mi se čini, da ne, pa zato kritiziraš Marca. Oni su lovili i ravnali po propisima, neznam zašto morate sad neki tu glumiti moralnu policiju.
emils je napisao/la:emils je napisao/la:Nekad stvari nisu kako ih se prikazuje u javnosti.
emils je napisao/la:Nekad stvari nisu kako ih se prikazuje u javnosti.
legi je napisao/la:ovo uopće ne spada tu u ovaj forum,nemam ništa protiv marca,nit ga znam al ovo je čisti profesionalizam i marketing,ljudi on lovi po cijelom svijetu,po havajima,karibima,bora-bori,pacifiku,ima iza sebe jake sponzore,novac,brodove i sve što ide uz to....i uz to zarađuje veliku lovu,a to se kosi s mojim tradicionalizmom i sa sportskim ribolovom.....
riberer je napisao/la:Dakako da nije problem u tome da li su mogli ili ne, problem je upravo u tome što nam ljudi koji bi trebali promovirati neku sportsku stranu ribolova, ljudi koji i žive od toga, koji se bave i ribolovnim čarterom, po ne znam koji put baš svojim postupcima pokazuju da baš i nisu sportaši. Šepurenje sa pet riba od kojih svaka ima 40 kila ... ne znam kome će to popraviti profil i u kojem social networku, osim možda u onom u kojemu se promovira ljudska taština. Takvih je prizora bilo bezbroj i u morima u kojima je jigging puno zastupljeniji nego kod nas i svi, ali baš svi, znaju kako bi se trebalo ponašati u takvim slučajevima kada riba grize i ne samo kod jigginga, a pogotovo majstori poput Marca bi to trebali dobro znati, pa ne vidim ni ovdje ništa drugo, nego samo želju za dokazivanjem i postizanjem nekog samo njima znanog rekorda, a C&R nije nikakvo opravdanje. Usporedbe sa nadolazećim pokoljima gofova od strane plivarica sa ovim ulovima me oduševljavaju, kao i sve slične usporedbe toga tipa, jer tko ne razumije da se ne radi o istoj stvari, ne razumije puno toga, pa nema smisla diskutirati dalje, radi se o pristupu i odnosu prema moru. Mislim da uspjeh ovog ribolova ne bi bio ničim umanjen i da bi bio isto tako uspješan da su na barci pustili "samo" tri gofa, pa ne bi trebalo odlaziti na Maldive i slična odredišta da bi se uhvatila koja veća riba (iako ih tamo redovito puštaju), jer bismo takvim pristupom Maldive imali ispred nosa.
Odnesti ... hm, kući 175 kila ribe je možda malo previše i za najobilniju gradeladu, zar ne mislite i vi tako ...
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.