Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Žabar je napisao/la:Ma nije .On ti je moj selski mudrijaš koji misli da je popio svu pamet svijeta.
Sada znam čovijeka,nije zajebant,nije pokvaren,samo nema dume o ničem...
mali od palube je napisao/la:Što se sad desilo?
Ja taman htio otvoriti temu OD MOTORNJAKA JEDRILICA, jer imam za prodati jarbol od cca 10 m, ono tanko iskrivljeno (mislim da se zove tangun ili tako nekako), uglavnom to tanko je malo dulje od jarbola, pa ona vitla na krovu kabine i na palubi, pa tamo gdje ide jarbol čitava gomila rosfrajnih... nečega. Ima i one kočnice za konope, pa one koloture što klize po nekim vodilicama uzduž i poprijeko, pa onda gomila kojekavih inox komada koji možda služe jedrenju, a možda i ne...Prodao bih i ove inox ograde - mislim da u onoj gomili sajli moraju biti i one za ogradu, koje na jedrilicama idu od stupa do stupa. E, da ne zaboravim, čemu služe oni profili s ovalnim rupama što su na samoj razmi zašarafljeni po cijeloj dužini broda s jedni i s druge strane? Oni tamno sivi ili crni. To bih također skinuo i dao u paketu. Radi li netko od motornjaka jedrilicu da mo sve to treba? Cijena 2500€. Motor i kopča gratis.
Aj sad ozbiljno, ako to sve dam u oglas i pritom mi je bitno samo da to ne dam zabadave, koliko da tražim kad me netko nazove?
josip je napisao/la:Žabar je napisao/la:Ma nije .On ti je moj selski mudrijaš koji misli da je popio svu pamet svijeta.
Sada znam čovijeka,nije zajebant,nije pokvaren,samo nema dume o ničem...
Mudrijaš, mudrijaš, pa neka je , al nemudruje za tuđe pare već za svoje. Vjerujem uz još koji dobar savjet da će napravit dobar brod. Svi ste se nekad upustili u posao sa kojim niste na TI, a mnogi ste vjerovatno i uspjeli u tom i znate da se onda taj osjećaj nemože platiti a za sve ostalo postoji....
Mišljenja sam da se on ne zajebava sa forumašima , nego zbog loših " temelja " traži za svaki klinac objašnjenje na način koji može sličit zajebavanju.
Trenutno korisnika/ca: M710 SEA PEARL i 2 gostiju.