Diskusije o ekologiji, biologiji i zaštiti mora
Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
Postao/la unije » 24. 01. 2009. (20:32)
.
Zadnja izmjena:
unije; 03. 02. 2009. (23:51); ukupno mijenjano 1 put/a.
-
unije
- Korisnik baniran
-
Postao/la BeK » 24. 01. 2009. (21:21)
Slažem se i podržavam ono pod P.S.
bolje ništa ne jebati a da svak misli da si jeba ,nego jebati a da nitko nezna (by Ćuba)
-
BeK
- Old Senior Member
-
Postao/la riberer » 24. 01. 2009. (21:53)
tomi je napisao/la:... jer ne znam ča više pisat.ne znaam koga napadat, a koga bi moga branit.
Svi oni koji su shvatili Forum kao mjesto obračunavanja, a takvih izgleda ima dosta, promašili su adresu. Forum sigurno nije zamišljen da bi se nekoga napadalo ili branilo, kako to kaže tomi, nego kao mjesto druženja svih onih koje more veže.
Profesionalnih ribara imamo na Forumu od samog početka i u tome nema ništa loše, što više, briga o moru i odgovornost za njegovo očuvanje leži na svima nama podjednako. Osim toga, nikome ne piše uz nickname što je; kako mogu znati da netko, predstavljajući se na primjer kao ekonomista, ili ugostitelj, ili stolar, a piše o svemu više nego o svojoj struci ... nije ribar? A nije me ni briga!
Većina tema koje su se "rasplamsale" na ovom Forumu je upravo i pokrenuta pitanjima: "A što ako?" i "Kada bude ...". U pravilu bez ikakve argumentacije i jedino sa željom za prepucavanjem.
Savjetujem svima da se ne brinu o stvarima: "Koje bi se mogle možda dogoditi" , da pišu sa razumom, u temama koje su primjerene napisanim postovima, bez nepotrebnih upadica i sa, ako niša više, minimalnom dozom pristojnosti.
Ovime bismo i završili ovaj Off topic.
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac...
by brule... i nemoze svjetlo bit mobitel
...
by josey
-
riberer
- Moderator
-
- Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 26 gostiju.