zore srecom nisi politicar, jer bi bio samo u sluzbi krupnog kapitala
Ovom tvoj recenicom "nekome se moze nasteti" ( jos si trebao samo dodat: sta vam je ljudi, usutite!) rekao si i vise nego sta mislis.
Ocito je bitnije da se ne nasteti firmi nego pojedincu, jer pojedinac se dispergira u masi pa jedna steta malom covjeku ne znaci puno,tko je vidi?brzo se zaboravi! ali ako se slucajno nasteti firmi...e to je vec druga situacija!
Meni je jasno da se oni dizu nazad iz velikih problema u koje su upali, i svaka im cast na tome!neka ljudi rade i neka se bore, ali ne treba se bas tako panicno se bojati necijeg komentara!Neznam zasto su upali u probleme niti cijelu pricu oko toga a niti me ne zanima, ali i to je legitimno pitanje!a da ga je netko postavio prije bi bio lincovan nego dobio korektan odgovor jer bi se to naravno smatralo provokacijom.
Mozda si zaboravio, ali ovo je forum i tu bi trebalo biti mjesta za svacije misljenje i za svaku normalnu raspravu.
Iz tvog kuta gledanja nije normalno sto potencijalni kupac preispituje, gleda, razmislja...iz moga je to sasvim normalno. da je vise takvih i prodavatelji i proizvodaci bilo cega, opcenito, ponasali bi se drugacije.
Uostalom, kad brod bude gotov sam ce za sebe govoriti tisucu rijeci i opravdati pohvale ili pokude, klijentelu mu sigurno nece otjerat rasprava o tehnologiji proizvodnje, cijenama i ostalo o cemu smo pricali.
Dapace, mozda sam upravo ja jedan od buducih kupaca!pa zato i imam pravo izraziti skepsu i traziti odgovore na pitanja koja mi nisu jasna.
Nemoj nas sve trpat u isti kos, i ne skreci sa teme domoljubnim pricama kako smo "ovakav narod,onakav,zajeban, nama nista ne valje, da je tude valjalo bi, sve sami strucnjaci itd" i ne trudi se proguratu kulturu sutnje umjesto kulture dijaloga.
Procitaj Porerovu zadnju recenicu...potpisujem i zelim covjeku, firmi i brodu sve najbolje to uopce nije upitno...