franco je napisao/la:Mislim da bi ovaj video trebalo skinut sa foruma,ima i dice koja žele vidit kako se lovi riba, a ne ovo degutantno sr@**e
Ne vidi se više.
Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
franco je napisao/la:Mislim da bi ovaj video trebalo skinut sa foruma,ima i dice koja žele vidit kako se lovi riba, a ne ovo degutantno sr@**e
franco je napisao/la:Jebate,nećak čita o zaštiti ribe i otvori link,evo ga još pizdi i plače po kući.Sad ću morat i mačku nabavit ditetu da se smiri.Meni je bilo bad a kako je tek njemu
DAMIR je napisao/la:aj pošaljite mi link na pp da vidimo šta je to tako lošega. Nisam vidija.
raptor je napisao/la:Franko,ovakve i slične bedastoće ovdi nisu dobro došle te će se u buduće odma sankcionirat "postavljači" i to tako da če ić na prisilni "odmor" baren misec dana i to bez objašnjavanja Ovi naš forum a kako i vidiš je pun korisnih postova,ima zajebancije ča ima malo koji forum,ma pravi ribarski a skoro sve dozvoljeno ali brate mili,ono ča ni primjereno,ono ča je nekulturno a posebice mučenje životinja i slično nije dobrodošlo Misliš da mene ni dirnulo uru nisan sebi doša,tlak na maximumu,popizdija san,eto Imam doma mačka zove se Krešo pa onda moreš mislit ča mi se sve po tintari vrtilo
Izvinjavam se na OT al san mora guknit
raptor je napisao/la:Ovi naš forum a kako i vidiš je pun korisnih postova,ima zajebancije ča ima malo koji forum,ma pravi ribarski
DAMIR je napisao/la:Počnemo li mi brisat sve šta je offtopic
DAMIR je napisao/la:bit će i vaših noseva do poda.
DAMIR je napisao/la:Onda je bolje da se malo skulirate i malo više se držat teme. Mislim da je to puno lakše i jednostavnije.
raptor je napisao/la:Danaska vidia frenda,veli da nikad lošije se nije lovilo,da ni ribe,lignje a ničega On veli da je jućer ili prekjuće kala 600m popona i ulov pet komada oslića potvrđuje priču kako su migavice i koće proridile ribu do kraja i da nezna ča da radi,da mu se više ne isplati poć namore i da bi najradije zaprija obrt
tomi je napisao/la:raptor je napisao/la:Danaska vidia frenda,veli da nikad lošije se nije lovilo,da ni ribe,lignje a ničega On veli da je jućer ili prekjuće kala 600m popona i ulov pet komada oslića potvrđuje priču kako su migavice i koće proridile ribu do kraja i da nezna ča da radi,da mu se više ne isplati poć namore i da bi najradije zaprija obrt
jedno pitanje administratorima i moderatorima: da li je ovaj forum za sportske ribolovce,ili i za one druge?jer ne znam ča više pisat.ne znaam koga napadat, a koga bi moga branit.
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.