Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Harko je napisao/la:... zanima kako ide s motorom od 15 i od 25 KS...
adria je napisao/la:bio je test u nekom od časopisa, mislim da piše na forumu, a ide ti po sajmovima pa ga lako pogledaš:-)
adria je napisao/la:evo da se nadovežem, bilo sam na moru s frendom đir, mi smo išli nekih 14nm, i taman je jedan crveni gurges s 40 konja yamaha, i natkabina prošao pored nas..ide jako lijepo, ne lupa po valovima i išao je sigurno 17nm...tako da mogu reći da se dobro ponaša na moru.
el passo je napisao/la:adria je napisao/la:evo da se nadovežem, bilo sam na moru s frendom đir, mi smo išli nekih 14nm, i taman je jedan crveni gurges s 40 konja yamaha, i natkabina prošao pored nas..ide jako lijepo, ne lupa po valovima i išao je sigurno 17nm...tako da mogu reći da se dobro ponaša na moru.
Večina brodova i razno raznih hibrida se dobro ponaša po bonaci. Za donijeti zaključak kakav je određeni brod treba ga testirati u svakakvim uvjetima, a o kvaliteti će svjedočiti sretni ili manje sretni vlasnici nakon par godina eksploatacije
Baško junior je napisao/la:Pa istranka se dobro ponasa na moru za svoju duzinu i velicinu,pa bi onda i gurges triba biti nelos.Mozda cak stabilniji zbog spojlera.
Trenutno korisnika/ca: bananko28 i 5 gostiju.