el passo je napisao/la:...jer je brod drveni...
Brod je plastični...Samo sam ja silno htio da izgleda drveno. Po svemu sudeći, to mi je uspjelo.
porer je napisao/la:MoP ne želim ti rušiti cijenu ali ljudi ti dobro govore. Vraćanje broda u stanje prije tvojih zahvata (mislim na uklanjanje tih rustikalnih elemenata, vraćanje kolombe, unutarnjeg motora, jarbola i svega pripadajućeg) je neisplativo. Čak da to i napraviš mogao bi tražiti 15000 eur i računati na 100000 kuna. Ovako vrlo je upitno hoćeš li pronaći nekoga kome je taj brod dopadljiv a još ćeš teže pronaći kupca.
Za primjer, prijatelj u Puli prodaje do perfekcije sređen Narav 690 za 25000, dao bi ga čak i nešto niže ozbiljnom kupcu. Sličan ovome http://www.burzanautike.com/testovi/rabljeni-narav , tko zna taj brod samo da mu napomenem da je izvana brdo inoxa, električni roll flok (valjda sam dobro napisao), još neki dodatci za jedrenje koje mi je nabrojao a u koje se ne kužim, platforma, tikovina, unutarnji Torpedo 18/24 u savršenom stanju, vanbrodski pomoćni (ne znam koji, mslim Tomos), interijer je umjetničko djelo - nešto takvo rijetko se viđa, kuhinja, jacera i obični hladnjak, komplet elektronika (GPS, FF, radio stanica, ozvučenje unutra i vani, sva roba je prvoklasna), startna olovna i servisna gel baterija, solarni kolektor s time da je to brod spreman ovog momenta poći na krstarenje cijelim Mediteranom bez ikakve bojazni. Sorry, ovo tvoje za 20 u usporedbi s ovim njegovim za 25 je prilično precijenjeno.
Istina, istina...
...da je kupus listina!
Al' što mogu, kad sam točno toliko potrošio u njega. Ne računajući svoj rad i puste kilometre zujanja po dućanima, Zadrima, Pagima i sličnima. Mali brod mala briga - velik brod, velika briga!