Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
salmat je napisao/la:posto sam kupio m sport 590 i dok cekam da bude isporucena molim nekog ako ima mjere ili sablone za jastuke (krevete) u kabini pa nek se javi
salmat je napisao/la:salmat je napisao/la:posto sam kupio m sport 590 i dok cekam da bude isporucena molim nekog ako ima mjere ili sablone za jastuke (krevete) u kabini pa nek se javi
sta stvarno nema niko
salmat je napisao/la:zasto,zato sta sam spuzvu nabavio materijal za oblacenje isto tako a susjed mi se bavi tapiciranjem i onda kad zbrojis 2+2 ti daje zasto nisam narucio
volta je napisao/la:salmat je napisao/la:zasto,zato sta sam spuzvu nabavio materijal za oblacenje isto tako a susjed mi se bavi tapiciranjem i onda kad zbrojis 2+2 ti daje zasto nisam narucio
Ako je susid tapetar, onda mu neće bit problem otić do barke (naravno kad ti barka stigne), da ti na licu mista uzme mire za jastuke, a to ti je i najsigurnije! Inače, ti u međuvremenu, ako već nisi, razmisli o izvedbi onog umetaka između klupa. Naime viđa sam sve moguće izvedbe jednodijelne, dvodijelne, (pa čak i u tri dijela). Ovi dvodijelni opet mogu bit u uzdužnoj ili poprečnoj varijanti... Ja sam se u svog Vena odlučija na dvodijelnu uzdužnu varijantu jer mi se činila najpraktičnijan (i zadovoljan sam odabirom )! Dakako da ne zaboravim, iskrene čestitke na barci
salmat je napisao/la:ma nece njemu biti problem,ali ja zelim pocet ako je moguce pripremat sta se da napravit bez barke, i nabavljat neke stvari prije nego barka stigne ,a o onom umetku sam vec vidio dobrih rijesenja ovdje na forumu (taj umetak istovremeno moze posluzit kao i stol na krmi ), hvala lijepa na cestitkama
volta je napisao/la:salmat je napisao/la:ma nece njemu biti problem,ali ja zelim pocet ako je moguce pripremat sta se da napravit bez barke, i nabavljat neke stvari prije nego barka stigne ,a o onom umetku sam vec vidio dobrih rijesenja ovdje na forumu (taj umetak istovremeno moze posluzit kao i stol na krmi ), hvala lijepa na cestitkama
He, he misliš nešto ovako
http://forum.ribolovnamoru.com/viewtopic.php?f=8&t=375&start=645
Inače, kad sam spominja umetak mislio sam na izvedbe jastuka (jednodijelni, dvodijelni...)! Izvedbu kod mene možeš vidjet na gornjem linku (u stvari stranicu, dvi nazad)
salmat je napisao/la:evo upravo sam pogledao link , bas tako nesto slicno kao kod tebe cu i ja napravit cini mise jako dobro resenje ,daj mi samo reci kakva je to ploca gore ovo nesto kao tikovina,spera sa uzurkom ilinesto drugo
Trenutno korisnika/ca: / i 26 gostiju.