Kako namazati koper drugi put na VEN501 fly-kabin od slota

Sve ostalo što ne pripada niti jednoj gore navedenoj kategoriji

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: Kako namazati koper drugi put na VEN501 fly-kabin od slo

PostPostao/la lupis » 21. 02. 2012. (20:37)

inače sam odustao od davanja savjeta ali ti si fer momak pa ću tebi reć,slušaj,ja sam imao samopolirajući od hempela i kad je izvor presušio prešao sam na Morawiu,to je od venezianija,ne znam sad koji je to broj i padež(ali mislim da ionako ima samo jedna vrsta Morawie,samo su koluri drugi),dao sam dvi ruke,prije toga sam stari hempel jedva prešao papirom 100,i odličan je,nix puži,samo nešto malo trave pod krmenim zrcalom,latica košta 135 kn,to je bilo lani...,provjeri samo dal to zadovoljava tvoje brzine ali ako je dobar za moj stari demode osmozom napadnuti kajak ,morao bi i tebi odgovarat...,dvi ruke,više ne.samo dobro najprije isperi pod tlakom,laaaagano brušenje,ali laaaagano,isperi još jednom vodom ili dobro otpraši i drljaj dvi ruke toga...
nikako nemoj te dijelove koje si namazao koperom priko ljeta čistit,jer time skidaš i sami koper...
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Old Senior Member

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la porer » 22. 02. 2012. (08:26)

bura_68 je napisao/la:eee vidim da ima pravih odgovora na ovo pitanje,,,a to je da kad se stavi prajmer na njega se dva puta stavlja hardrejsing i to po dvi ruke ako se ima para ako ne onda je dovoljna jedna ali ne razridjivat mada ja uvik razridim jer se lipse nanosi,kad se drugi put izvadi brod opet se nanese hard jedna ili dvi ruke i tek kasnije kad se treci put izvadi bros ide samopolirajuci ,,,,,na hard se moze stavit selfpolis a obrnuto ne na selfpolis ide samo selfpolis,,,,razlog zasto se stavu prvo hard dva puta a onda ide se na selfpolish je jednostavan jer ako stavimo self na prajmer direkt on se sapere i dodje do prajmera i ako se onda selfpolis stavi na stari prajmer dolazi do ispadanja jer prajmer radi u vremenskom razdoblju od cca 1 misec vise manje ,zbog toga bi tribalo svaki put di se skine selfpolis i dodje do prajmera opet stavljat prajmer pa tek onda selfpolicc,,,,, a kad se stavu dvi ruke harda na prajmer onda nece doci do skidanja i pranja do prajmera i svaki put kad se skine selfpolis ostaje hard koji je vezan za prajmer malo ga prodjemo VODENIM 22O i odmastimo s razredjivacom od selfpolisa i namazemo selfpolis,,samoplirajuci se nesmi dirat kad je u moru on sam sebe polira jer ako ga diramo skidamo ga i obavezno uz vodenu liniju nanit bar ruku vise ako moze i dvi onih 10tak cm ,,,nakon 5 godina ovakovg nanosenja uzme se rasketa i lipo se skine do prajmera nanese se novi prajmer i sve isponova ,,i onda imate dno glatko ko dicija guza hahaha aj zivili lju8di i Bračani :thumbup:

Nepotrebno kompliciranje, pripremaš barku ko da je nećeš 10 godina vaditi iz mora. Hajde za veće brodove koje je skupo vaditi možda se na ovaj način uštedi ali za male barke kakva je moja i Slotova to ne vrijedi. Dobar prajmer, ruka-dvije samopolirajućeg i piči. Jednom godišnje nije ni skupo ni komplikacija izvaditi brod i propisno staviti novi koper, par sati posla.
porer
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Drvena pasara 6.20

PostPostao/la Kapo » 22. 02. 2012. (08:39)

porer je napisao/la:Nepotrebno kompliciranje, pripremaš barku ko da je nećeš 10 godina vaditi iz mora. ......... Jednom godišnje nije ni skupo ni komplikacija izvaditi brod i propisno staviti novi koper, par sati posla.

Ziva istina :thumbup:
Any fool can criticize,condemn and complain....and most do...(by Dale Carnegie)
Born to ride....forced to work

Nemojte se prepirati sa glupim ljudima....prvo vas spuste na svoju razinu a onda pobijede na iskustvo.
Kapo
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Adria 1002 (Yanmar, 2 x 100 KS)

PostPostao/la josme » 22. 02. 2012. (09:21)

Ma uzeli mi riječ iz usta..... :thumbup: :thumbup: :D
Zadnja izmjena: riberer; 22. 02. 2012. (09:24); ukupno mijenjano 1 put/a.
Razlog: Quotiranje nepotrebno
... ajmo malo ... satnica.com ... povećajte si profit
josme
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: luft-madrac

PostPostao/la slot » 22. 02. 2012. (10:11)

nisam ni zna da postoji ova tema :D .....i ja mislim da za svoj remorker koji liti ima 501cm a zimi 4,99m netreba puno komplicirati :D
voda je gradu podarila ime
slot
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Naval 19 Yamaha 40/60

PostPostao/la bura_68 » 22. 02. 2012. (13:27)

eeeeee ocigledno mniste procitali cili text do kraja,kad se jednom daju dvi ruke hardrejsinga 1 godisnje onda svake sljedece godine stavlja se selfpolis amen,to je bit svega,,,,a nije mala stavka benzina a ko ima glisirajuci brod zna o cemu pricam,drugo su ovi deplasman brodovi,inace 20 god iskustvo regatavanja me naucili nekim stvarima ,a svak nek radi po volji E nu E :thumbup: :wave: :D
bura_68
New Entry

Tip plovila: ven501 k fly - jamaha 30 betl

Prethodna

Natrag na Ostalo

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.