Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
tg-boy je napisao/la:... preradu vridnjaka od 2000kn (skračivanje kolumbe - epoxi filer, prajmer, koper-- za donji dio + nešto za gornji tipa gurges ) bojim se da će biti malo para ili dio materijala već ima pa ne treba nabavljati...
ceko je napisao/la:tg-boy je napisao/la:... preradu vridnjaka od 2000kn (skračivanje kolumbe - epoxi filer, prajmer, koper-- za donji dio + nešto za gornji tipa gurges ) bojim se da će biti malo para ili dio materijala već ima pa ne treba nabavljati...
Složio bi se sa tobom, 2000kn je ipak malo preoptimistično - za toliko novca može pokrit pituru..
Trogiranin je napisao/la:A i da će uvatit 15, ma i 12 ... Kad bi se tako postizale brzine onda ... hm ... neću, moga bi bubnit šta nije na mistu.
mpiva13 je napisao/la:Evo ti slika mojih flapsova iako mislim da bi ti predhodno opisani spojler bija najbolje rješenje
Baško junior je napisao/la:A sad da zakljucimo na kraju.flapsovi?da ili ne?
el passo je napisao/la:nadam se da će ti se sve želje i očekivanja ostvariti
DenisRi je napisao/la:ovo na motoru čini mi se ok,ja iman Johnson 15,jel bitno kuliko konja kad se traže ta krilca ili svejedno bitno da je tip motora isti?
Trenutno korisnika/ca: / i 21 gostiju.