..evo tamante iz spize, mali dučani prazni, ničeg nema, ljudi se svađaju oko štruce kruva ili litre mlika. svakodnevna dostava u totalnoj banani. na kraju pjehe otiša u konzuma na stinice, naša sve šta mi je tribalo, ali zato jer pasa nema tamo. ulice i ceste pune sniga, nigdi ralice, niko ništa ne čisti. naša jedino kominirku na raskršću kraj pošte na stinicama na hercegovačkoj. ka čisti raskršče, ali nije to stroj za to, zapinje za asfalt, bankine...uglavnom mislim da radi samo štetu po ulici....zimske službe u Splitu totalno zakazale, organizacija nula, ljudi se snalaze kako znaju. ne da bog da ti zatriba doktor ili nešto ko će doć po tebe. sriča da je tu kraj mene gorska služba spašavanja, i svako jutro pijen kavu sa njima...pa jel, malo san mirniji. uglavnon dušu san ispustija za donit spizu iz Konzuma boreći se sa negdi po 30cm sniga po putu i ledom... a kako je najavljeno da najgore tek dolazi...šta bi tribali ić nabavljat snježne divokoze da bi otišli obavit svakodnevnu spizu i koliko toliko normalno funkcionirat?
...uglavnom...splitskoj vlasti i gradonačelniku....jedan veliki palac dole za organizaciju...