Moderator/ica: riberer
tg-boy je napisao/la:koliko ljudi toliko čudi - ali meni bi pasalo tih 20cm dignit kabinu , pa za 20 spustit nadkabinu... ali to je neka druga prića
tg-boy je napisao/la:koliko ljudi toliko čudi - ali meni bi pasalo tih 20cm dignit kabinu , pa za 20 spustit nadkabinu... ali to je neka druga prića
M710 SEA PEARL je napisao/la: a meni je najlipsa "istranka" ......ona sta je kupija Slot.......
....Vene da si ,umisto" inzinjavanja" novih modela napravija......... ISTRANKU od 6.......ISTRANKU od 7..........ISTRANKU od 8...........metara .....svi bi kupovali tvoje brodice...............
dimulius je napisao/la:pa nije tako komplicirano
Mislim da je kolega M710 tija rec da je umisto pustog inzinjanja samo tribalo napravit proporcionalno povecanje slotove brodice (501) u svim smjerovima i tako doc do puno skladnijih linija od onih kojima sada svjedocimo.
.porer je napisao/la:Ja sam u subotu oko ponoći bio u stanju shvatiti. Sada ne
tonchix je napisao/la:a istranka od 12 metri,koja bi to bila brodica elegantnih linija,a jos mogucnost kupnje u kitu vec vidim brojne svijetske bogatase u redu za kupovinu,savrsena ideja
Natrag na Proizvođači brodica i opreme
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.