evo danas sam stavlja prvu ruku highprotecta i nije jednostavan za radit pa ću vam malo objasnit da nebi bacali pare ko ja.
1.nemoguče ga je zamišat ručno već treba na bušilicu nastavak i lipo mišat par minuta
2,za jednu buku njega potrebna su minimalno tri čovika da ga nanose jer mu triba 15-tak min da se skroz stvrdne i da postane neupotrebljiv
(nakon trečine buke iskorištene ostatak san mora bacit pa san lipo otiša po dva prijatelja da mi pomognu bacit drugu buku i opet ga je malo propalo jer se stvrdnija9
3, ZABORAVITE DA ČETE GA ZAMIŠAT SAMO POLA JER JE TO NEMOGUČE POŠTO JE UTVRĐIVAČ NEŠTO KAO SIRKO PA SE NEMORE PRILIVAT
4.triba vam kašika jer neče da ispada pa se morate snalazit ko ja.
5.obavezno poštujte vremenske intervale između ruka (min 8 sati) i isto tako poslije primer (min 8 sti)
6.nekupujte spužvaste valjke ni ikakve druge koji imaju duge rese već vam triba onaj sa što kračim dlakama i da imaj na dodir osječaj ko pamuk
7.ni slučajno neulivajte razrađivač u njega on mora bit gust
Eto to je ukratko jer ja san isova sve i još mora kupovat exstra radi neznanja i moje glupost pa nemojte radit moje greške učite se na mojim sranjima