Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
legi je napisao/la:zaključaj,počeli ste trabunjat
Kapo je napisao/la:kalafat je napisao/la:evo zanima me ko je veci, kriminalac, razbojnik, ja sta uletin sa puskon jedan put u godinu dan i opalin 10 kg hobotnice 5 6 kom, ili moj susid penzioner sta svaki dan na panulu potegne 2 kg sipe 10 - 15 komadi u 2 kg.
Nebitno...oba ste s onu stranu zakona
MURTER 600 je napisao/la:Za glavonošce nema limita težine i velicine kao ni lovostaja!
lopi je napisao/la:piškera je napisao/la:Ubacit ću se ovako ko "da sam pa sa kruške" sa jednim pitanjem-ima li koji podvodni ribolovac koji ne tamani hobotnice,radi se o frižiderima od 100l,ajmo ronioci !!! Također se o primjerima od (počevši) 10dgk i čak i manje !!
Nemoj te mi onda pričati o nekim regulama i kao ronioci čuvaju more,iskreno-ima izuzetaka,svaka im čast,ali ih je sve manje i manje !!
Mozda je bilo bolje da si pa sa jabuke pa nebi pita ovo
Sad umisto podvodnjaka stavi hobotnicara sa barkon i eto ti isti k.
Ne radi se o nacinu na koji se obotnica uvati i alatu, nego mentalnon sklopu pojedinca.
lupis je napisao/la:... tako ribič udičarskim alatom može danima pokušavat,minjat predveze,minjat ješku,minjat pozicije....,ako riba ne grize nema pomoći...
... dok se podvodnjaku dovoljno(dubine do 10 metara) spustit na pravo mjesto,i inače nezainteresiranu ribu ili hobu pogodit...,zar ne?
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.