.....evo da se i ja javim....mjesecima
a sad više ne ide......ko je ovo pratia od početka znate da je ova Zorica sa fotki za priku Slovenca (naš čovik al otiša ne fine brega u Čatež) i da je tribala zaplovit po dogovoru još u 7misec prošle godine ali nekako se to odužilo ....meštar je radia... pa zbrojite sami... a dok konačno ne zaplovi skoro ode cila godina...ona oprema je već debelu prašinu nakupila... al sad će na zahtjev Zora uskoro vani pa kakva bude....no o rokovima sada neću....slike sam obeća svima vama ali nažalost osim ovih koje je Ven stavia sa ogradom i spojlerom nisam ima šta stavit...nikakvih novitadi se nije desilo osim onog što ste već mogli vidjeti prije ili na sajmu u Biogradu...i čekamo i dalje....
ponukalo me javljanje na temu natkabine....ograda je rađena po našem zahtijevu i modelu i nije visoka, 40cm u cijeloj osnovi, naprijed veća 8cm i stavrno je fino legla na Zoricu i dala joj posebnu liniju (na ovim slikama stvarno dijeluje veće...)...tu smo se svi složili zato momku od iNOXA čista "5".... šta se tiče visine natkabine tu je i nama prilikom prezentacije modela Zorice rečeno da će se model natkabine moči rezati na određenu visinu te da ovakva kakva je ima stajaću visinu od 2m, dogovorena je visina 185cm, shvatio sam dakle da će se kidati gornji dio 15cm i da na to ide kapa o kojoj se toliko priča radi estetike....no kad je natkabina legla gore nema se šta kidati....na stranama je sada visina čista (kad se stavi obloga krova) 180cm po sredini nešto veća do 190cm....dakle na svih ovih 25cm koji se spominje nemojte računati jer nevidim ko će tu stati na 150cm čistoga.....i ja sam "picajzla" i estetika mi je na prvom mjestu ali ovdje nije bilo kompromisa a da se ubije malo taj kako ga svi vole zvati "PAPAmobil" prika je ne štedeći odlučio staviti Al prozore, naprijed dva komada, bočne klizne na natkabinu, na kabini klizne također i u kokpitu Al vrata sa kojima se također moralo improvizirati da prate liniju, što je Igor iz Zadra i odradio i evo do kraja tjedna se čeka montaža pa će se i to vidjeti....svi se nadamo da će to ispasti OK i kad dođe "kapa" da će onda vizualno sve skupa izgledati fino i lijepo onako kako ovom modelu broda i dolikuje...u svakom slučaju i na kraju priče ovaj model Zore plovit će uzdignute glave i sa HR zastavom!!
Pozdrav svima i čujemo se